Θεματα

H Αρχιτεκτονική al dente με 5 τρόπους

Όταν το design «ανοίγει» την όρεξη

43881-98645.jpg
Λουκία Μητσάκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Αρχιτεκτονική al dente με 5 τρόπους

Η σχεδιάστρια Gemma Tickle και ο φωτογράφος Aaron Tilley δημιουργούν 5 διαφορετικά σκηνικά με βάση 5 τύπους ζυμαρικών για το περιοδικό The Gourmand.

Η σχεδιάστρια Gemma Tickle και ο φωτογράφος Aaron Tilley δημιουργούν πέντε διαφορετικά σκηνικά με βάση πέντε διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών. Όλα αυτά υπό τον τίτλο ''Tradizione, Costruzione'' (δηλαδή «Παράδοση, Κατασκευή») για το περιοδικό The Gourmand. Αποτίοντας φόρο τιμής στην Ιταλική Αρχιτεκτονική, οι καλλιτέχνες μοιράζονται μαζί σας ένα φωτογραφικό project που σας ανοίγει την όρεξη. Εσείς δε θα θέλατε να έχετε μια κουρτίνα φτιαγμένη από μαύρα μακαρόνια; Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεται η αγάπη για την Ιταλική αρχιτεκτονική με την αγάπη για τα ζυμαρικά;

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.