Θεματα

H Αρχιτεκτονική al dente με 5 τρόπους

Όταν το design «ανοίγει» την όρεξη

43881-98645.jpg
Λουκία Μητσάκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Αρχιτεκτονική al dente με 5 τρόπους

Η σχεδιάστρια Gemma Tickle και ο φωτογράφος Aaron Tilley δημιουργούν 5 διαφορετικά σκηνικά με βάση 5 τύπους ζυμαρικών για το περιοδικό The Gourmand.

Η σχεδιάστρια Gemma Tickle και ο φωτογράφος Aaron Tilley δημιουργούν πέντε διαφορετικά σκηνικά με βάση πέντε διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών. Όλα αυτά υπό τον τίτλο ''Tradizione, Costruzione'' (δηλαδή «Παράδοση, Κατασκευή») για το περιοδικό The Gourmand. Αποτίοντας φόρο τιμής στην Ιταλική Αρχιτεκτονική, οι καλλιτέχνες μοιράζονται μαζί σας ένα φωτογραφικό project που σας ανοίγει την όρεξη. Εσείς δε θα θέλατε να έχετε μια κουρτίνα φτιαγμένη από μαύρα μακαρόνια; Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεται η αγάπη για την Ιταλική αρχιτεκτονική με την αγάπη για τα ζυμαρικά;

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.