Θεματα

Σοκολάτα και κρασί συνδυάστηκαν με φόντο τον Όλυμπο

Και κέρδισαν τις εντυπώσεις!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dscf0043.jpg

Δύο κρασιά του οινοποιείου Nico Lazaridi συνδυάστηκαν δύο σοκολάτες Cocoowa wild σε μια εκδήλωση στον Όλυμπο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Άλλο ένα πετυχημένο pairing οίνου και σοκολάτας. Η σύζευξη δύο κρασιών Nico Lazaridi με την cocoowa wild chocolate πραγματοποιήθηκε στο παλιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου στον Όλυμπο. Πρόκειται για τις σοκολάτες με την υπογραφή του Γιώργου Ζαρζώνη που θα κυκλοφορήσουν αρχές του Νοεμβρίου σε πολυτελή συσκευασία, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Για την ιστορία να σημειωθεί πως η εκδήλωση έγινε μετά από πρόσκληση του νηπιαγωγείου «Μητέρα» και 65 γονείς δοκίμασαν την ενδιαφέρουσα σύζευξη.

Περισσότερα για τη συνεργασία Nico Lazaridi και Cocoowa Chocolate εδώ

dscf0043.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.