Θεματα

Hilton-Βυζαντινό

Αφιέρωμα στις γεύσεις της Πελοποννήσου

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58455-116779.jpg

Μετά την Κρητική κουζίνα και πριν την πολίτικη (που θα γίνει το Φεβρουάριο), οι γεύσεις της Πελοποννήσου έρχονται στο Βυζαντινό του Χίλτον. Σαβόρο Κυνουρίας, μακαρονόπιτα Τριπόλεως, καγιανά με σύγκλινο Μάνης, τυλιχτάρια Πάτρας, κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο Σπάρτης, λαγωτό Αρκαδίας, είναι μόνο μερικές από τις λιχουδιές, που θα υπάρχουν στον μπουφέ του Βυζαντινού από 16 έως 25 Ιανουαρίου. Η τιμή του μπουφέ κατ’ άτομο ανέρχεται στα €38, ενώ για κάθε κατανάλωση αξίας €40, οι πελάτες του Βυζαντινού, δικαιούνται μια δωρεάν θέση πάρκινγκ.

Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, τηλ. κρατήσεων: 210 7281400.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.