Θεματα

«Μαγειρεύω εποχές». Το καινούργιο βιβλίο της MamaTsita μόλις κυκλοφόρησε

Ξεφυλλίστε το και θα βρείτε μικρά πρακτικά μυστικά, ιδέες για το καθημερινό τραπέζι και εύκολες συνταγές

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 717
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mageireuw-epoxes-mamatsita.jpg

Εύκολες, δοκιμασμένες, αλμυρές και γλυκές συνταγές στο καινούργιο βιβλίο «Μαγειρεύω Εποχές» της Γωγώς Παπαδιονυσίου | "MamaTsita" | εκδόσεις Μεταίχμιο

mageireuw-epoxes-mamatsita-mesa.jpg
«Κάθε πράγμα στον καιρό του» λέγανε οι παλιοί και είχαν δίκιο. Αυτή η πρόταση δεν αφορά μόνο την υπομονή που πρέπει να έχει κανείς απέναντι στη ζωή, αλλά και ένα βασικό συστατικό της ίδιας της ζωής: το φαγητό. Έχει σημασία μεγάλη να μαγειρεύουμε με φρέσκα υλικά, ακολουθώντας τις εποχές. Ό,τι κάνει και η Γωγώ Παπαδιονυσίου, αλλιώς η γνωστή food blogger και τηλεοπτική μαγείρισσα MamaTsita στο καινούργιο της βιβλίο με τίτλο «Μαγειρεύω εποχές». Το βιβλίο, ακολουθώντας τον τίτλο του, χωρίζεται σύμφωνα με τις εποχές του χρόνου. Στις 224 σελίδες του θα βρείτε μικρά πρακτικά μυστικά για την κουζίνα, ιδέες και νόστιμες λύσεις για το καθημερινό τραπέζι, ιστορίες από τα παιδικά και νεανικά χρόνια της MamaTsita και φυσικά εύκολες, δοκιμασμένες, αληθινές (αλμυρές και γλυκές) συνταγές με φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής.

Eκδόσεις Μεταίχμιο, €18,80    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.