Θεματα

«Μαγειρεύω εποχές». Το καινούργιο βιβλίο της MamaTsita μόλις κυκλοφόρησε

Ξεφυλλίστε το και θα βρείτε μικρά πρακτικά μυστικά, ιδέες για το καθημερινό τραπέζι και εύκολες συνταγές

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 717
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mageireuw-epoxes-mamatsita.jpg

Εύκολες, δοκιμασμένες, αλμυρές και γλυκές συνταγές στο καινούργιο βιβλίο «Μαγειρεύω Εποχές» της Γωγώς Παπαδιονυσίου | "MamaTsita" | εκδόσεις Μεταίχμιο

mageireuw-epoxes-mamatsita-mesa.jpg
«Κάθε πράγμα στον καιρό του» λέγανε οι παλιοί και είχαν δίκιο. Αυτή η πρόταση δεν αφορά μόνο την υπομονή που πρέπει να έχει κανείς απέναντι στη ζωή, αλλά και ένα βασικό συστατικό της ίδιας της ζωής: το φαγητό. Έχει σημασία μεγάλη να μαγειρεύουμε με φρέσκα υλικά, ακολουθώντας τις εποχές. Ό,τι κάνει και η Γωγώ Παπαδιονυσίου, αλλιώς η γνωστή food blogger και τηλεοπτική μαγείρισσα MamaTsita στο καινούργιο της βιβλίο με τίτλο «Μαγειρεύω εποχές». Το βιβλίο, ακολουθώντας τον τίτλο του, χωρίζεται σύμφωνα με τις εποχές του χρόνου. Στις 224 σελίδες του θα βρείτε μικρά πρακτικά μυστικά για την κουζίνα, ιδέες και νόστιμες λύσεις για το καθημερινό τραπέζι, ιστορίες από τα παιδικά και νεανικά χρόνια της MamaTsita και φυσικά εύκολες, δοκιμασμένες, αληθινές (αλμυρές και γλυκές) συνταγές με φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής.

Eκδόσεις Μεταίχμιο, €18,80    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.