Θεματα

Το θρυλικό Privilege επιστρέφει στην Αθήνα

Ένα από τα πιο γνωστά clubs της πόλης γυρίζει σελίδα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Privilege, το θρυλικό club των 90’s ανοίγει ξανά στο Γκάζι

Υπήρξε από τα clubs που χάρισαν στην Αθήνα αρκετή από τη νυχτερινή της μαγεία. Πολλές ιστορίες έχουν γραφτεί στους χώρους του, ενώ οι clubbers της δεκαετίας του ’90 το θυμούνται ακόμα με νοσταλγία. Το Privilege του Βασίλη Τσιλιχρήστου, όμως, δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη. Αντίθετα, μόλις γύρισε σελίδα για να επιστρέψει δυναμικά στην καρδιά της πόλης.

Στη νέα του εποχή δεν θα είναι αυτό που οι περισσότεροι θυμούνται. Με υπότιτλο τη φράση “Restaurant & Cocktail Bar”, βρίσκεται σε μια μαγική ταράτσα, έχει εκπληκτική θέα, αλλά και μια ενδιαφέρουσα κουζίνα, αφού τα ηνία σε αυτόν τον τομέα αναλαμβάνει ο σεφ Νίκος Θωμάς (τον ξέρουμε από το εστιατόριο Simul στο Κολωνάκι) σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη (τον σεφ του Villa Mercedes). Οι δυο τους δημιουργούν ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις πρώτες ύλες και στις σύγχρονες τεχνικές.

Ο χώρος, απλός και minimal, εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα και βάζει μια επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς (!) που έχει δημιουργήσει ο γλύπτης Βασίλης Σακής, πάνω από το κεντρικό bar, προσθέτοντας πόντους στη δημιουργία  μιας μυσταγωγικής ατμόσφαιρας.

Το Privilege θα ανοίξει σε λίγες μέρες και θα λειτουργεί καθημερινά από τη δύση του ηλίου έως αργά τη νύχτα.

Βουτάδων 6, Γκάζι, 2289200000