Θεματα

Το θρυλικό Privilege επιστρέφει στην Αθήνα

Ένα από τα πιο γνωστά clubs της πόλης γυρίζει σελίδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pre-anoigma.jpg

Το Privilege, το θρυλικό club των 90’s ανοίγει ξανά στο Γκάζι

Υπήρξε από τα clubs που χάρισαν στην Αθήνα αρκετή από τη νυχτερινή της μαγεία. Πολλές ιστορίες έχουν γραφτεί στους χώρους του, ενώ οι clubbers της δεκαετίας του ’90 το θυμούνται ακόμα με νοσταλγία. Το Privilege του Βασίλη Τσιλιχρήστου, όμως, δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη. Αντίθετα, μόλις γύρισε σελίδα για να επιστρέψει δυναμικά στην καρδιά της πόλης.

akropoli.jpg

Στη νέα του εποχή δεν θα είναι αυτό που οι περισσότεροι θυμούνται. Με υπότιτλο τη φράση “Restaurant & Cocktail Bar”, βρίσκεται σε μια μαγική ταράτσα, έχει εκπληκτική θέα, αλλά και μια ενδιαφέρουσα κουζίνα, αφού τα ηνία σε αυτόν τον τομέα αναλαμβάνει ο σεφ Νίκος Θωμάς (τον ξέρουμε από το εστιατόριο Simul στο Κολωνάκι) σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη (τον σεφ του Villa Mercedes). Οι δυο τους δημιουργούν ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις πρώτες ύλες και στις σύγχρονες τεχνικές.

79bb4dea-a4ea-41d3-9256-00d5bc064fbd.jpg

Ο χώρος, απλός και minimal, εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα και βάζει μια επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς (!) που έχει δημιουργήσει ο γλύπτης Βασίλης Σακής, πάνω από το κεντρικό bar, προσθέτοντας πόντους στη δημιουργία  μιας μυσταγωγικής ατμόσφαιρας.

Το Privilege θα ανοίξει σε λίγες μέρες και θα λειτουργεί καθημερινά από τη δύση του ηλίου έως αργά τη νύχτα.

photo-1.jpg

Βουτάδων 6, Γκάζι, 2289200000

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.