Γαλοπούλα, κουραμπιέδες και λιγωτικές βασιλόπιτες. Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο αγάπη, δώρα και χρωματιστά φωτάκια, τι νόμιζες… Χριστούγεννα είναι ζάχαρη, κιλά και κλάμα. Με τη σειρά που αναφέρθηκαν.Αυτό σκέφτηκε και το Breeder Feeder και αποφάσισε να το κάνει πιο εύκολο. Και πιο νόστιμο. Καλεί λοιπόν την Χριστίνα Κοτσιλέλου, που ως τώρα την ξέραμε από το ντιζάιν και τους Greece is for lovers, την γνωστή σχεδιαστική ομάδα, να συνθέσει και να μαγειρέψει το δικό της μενού αποτοξίνωσης από τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια. Η Χριστίνα μετά από δύο μήνες που πέρασε στο καλιφορνέζικο Matthew Kenney Academy τώρα δοκιμάζει την τύχη της και ως σεφ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη raw vegan μαγειρική.
Το Σάββατο στις 11 Ιανουαρίου, μαγειρεύει λαχανάκια Βρυξελλών με πουγκί μανιταριών και εστραγκόν, μους λεμόνι με τζίντζερ και καραμελώμενο φιστικί Αιγίνης και πολλά πολλά άλλα σε ένα μενού των 25 ευρώ για να μας αποδείξει ότι η καλή διατροφή ενίοτε είναι και νόστιμη υπόθεση.
Περδίκα 6, Μεταξουργείο,210 3317527
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο μεζές είναι ένας τρόπος ζωής που μας θυμίζει την αξία του ελληνικού τραπεζιού
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.