Θεματα

Taste of Athens, το γαστρονομικό φεστιβάλ επιστρέφει

19 έως 22 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67934258_495265684349539_7862867504337518592_o.jpg

Στο Taste of Athens 14 κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια σερβίρουν τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές

Το Taste of Athens επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα. Από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο δίνουν ραντεβού 14 κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια (κάποια από αυτά βραβευμένα με αστέρι Michelin) τα οποία και θα σερβίρουν στα pop up κιόσκια τους ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ).

Το Taste of Athens ανοίγει την αυλαία του την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου με κεντρικό παρουσιαστή τον Σωτήρη Κοντιζά σε ένα special Opening Reception για τους VIP επισκέπτες του φεστιβάλ. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ κορυφαίοι Έλληνες αλλά και διεθνούς φήμης σεφ θα παρουσιάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Chefs Theater συνταγές, masterclasses, αλλά και εμπνευσμένες ομιλίες για όλους τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα food & beverage εταιρειών και να μάθουν εκλεπτυσμένα προϊόντα και σύγχρονα γαστρονομικά trends. Φέτος θα υπάρχει και ένα Kids Zone, μια ειδική ζώνη αποκλειστικά για παιδιά με πολλές δραστηριότητες, ανάμεσά τους και εργαστήρια μαγειρικής.

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν:  

  • ΣΠΟΝΔΗ | Άγγελος Λάντος
  • HYTRA | Τάσος Μαντής
  • VAROULKO SEASIDE | Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Παρίκος
  • BALTHAZAR | Χριστόφορος Πέσκιας
  • FUGA | Δημήτρης Κατριβέσης
  • VEZENE | Άρης Βεζενές
  • BIRDMAN | Άρης Βεζενές
  • COOKOOVAYA | Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς, Μάνος Ζουρνατζής
  • ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ | Γιάννης Λουκάκος
  • MR PUG ATHENS | Γιώργος Βενιέρης
  • SENSE ATHENS | Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
  • ΦΒΚ | Δήμος Μπαλόπουλος
  • ARTISANAL | Δημήτρης Δημητριάδης
  • ERGON | Λευτέρης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Ξάνθης

Επιπλέον, στον χώρο του εστιατορίου της Αίγλης, το Taste of Athens υποδέχεται το Dine Athens Restaurant Week με τη διοργάνωση δυο ειδικών γαστρονομικών βραδιών την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου των Celebrity Chef Matchups με επίτιμους καλεσμένους τους βραβευμένους σεφ με αστέρι Michelin Pascal Aussignac και Hervé Deville.

*Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Κοινωνική Δράση Taste of Athens
Στο πλαίσιο δράσεων του Taste of Athens για τον περιορισμό της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και την επισιτιστική στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, το φεστιβάλ υποστηρίζει εμπράκτως την μη κερδοσκοπική οργάνωση Μπορούμε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.