Dia de la Independecia, η πιο πολύχρωμη γιορτή έρχεται σε λίγες μέρες…
Γιόρτασέ τη σαν βέρος Μεξικάνος στο Dos Hermanos
Το Dos Hermanos γιορτάζει την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού με ένα μεγάλο πάρτι στις 15 Σεπτεμβρίου.
Κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου το Μεξικό ξυπνάει με τον ήχο μιας καμπάνας. Ο ήχος αυτός λέει: «Ετοιμαστείτε, αρχίζει η πιο πολύχρωμη γιορτή!». Η Μέρα της Ανεξαρτησίας (Dia de la Independencia) είναι από τις σημαντικότερες γιορτές του Μεξικού, γιορτάζεται απ’ άκρη σ’ άκρη και ντύνει όλη τη χώρα στα χρώματα της μεξικάνικης σημαίας. Πολύχρωμα κομφετί πέφτουν από τον ουρανό, οι άνθρωποι χορεύουν στους δρόμους και όλα καταλήγουν σε μια τεράστιο γιορτή με άφθονο φαγητό και μπόλικη tequila. Για να ζήσεις αυτή τη μεγαλειώδη φιέστα όμως, δεν χρειάζεται να πας στο Μεξικό. Αρκεί να βρεθείς αυτή την Κυριακή στο Dos Hermanos.
Το Dos Hermanos, το πρώτο αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας γιορτάζει κάθε χρόνο όλες τις σημαντικές μεξικάνικες γιορτές. Προφανώς και έχει ξεχωριστό πρόγραμμα για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού, τη σημαντικότερη ίσως γιορτή της χώρας. Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, διοργανώνει ένα μεγάλο “Independencia Party”, γεμάτο εκπλήξεις: Μεξικάνοι χορευτές θα σας μάθουν τους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας τους, οι μουσικοί θα κρατούν δυνατά το ρυθμό και το κέφι αμείωτο, οι λιχουδιές θα είναι άκρως ακαταμάχητες, ενώ το πατροπαράδοτο cocktail του Μεξικού, η ονειρική Paloma με Premium Tequila Don Julio θα έχει μόλις €5.
Αν θες να κερδίσεις πλήρες γεύμα και cocktails για 4 άτομα για αυτή τη μοναδική βραδιά δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό του Dos Hermanos. Viva la Mexico!
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, Fb: Dos Hermanos | mexican cuisine
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.