- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Τα κρασιά Nico Lazaridi σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!
Μεθυστικά αρώματα και γεύσεις σε ένα πολυτελές κουτί
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![zar.jpg zar.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/09/11/zar.jpg)
Τα κρασιά Nico Lazaridi θα κυκλοφορήσουν σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!
Μια συνεργασία που θα συζητηθεί, μια πρωτοπορία στον κόσμο της γαστρονομίας. Μετά το επιτυχές pairing, τα κρασιά Nico Lazaridi έρχονται σε πολυτελή συσκευασία με τις σοκολάτες Cocoowa chocolate. Όπου πίσω από τις Cocoowa chocolates βρίσκεται ο Γιώργος Ζαρζώνης, φωτογράφος, δεινός ταξιδευτής και καλλιτέχνης (κυριολεκτικά) σοκολατοποιός.
![69954580_2473095592784162_3212034542634270720_n.jpg 69954580_2473095592784162_3212034542634270720_n.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/69954580_2473095592784162_3212034542634270720_n.jpg)
Τα δώδεκα χειροποίητα είδη Cocoowa θα συνδυαστούν με την γκάμα κρασιών του διαπρεπούς οινοποιείου, «συνυπάρχοντας» σε μια πολυτελή συσκευασία για απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Μια δημιουργική συνεργασία που ξεπερνά συμβατικά όρια και ανοίγει νέους δρόμους στην απόλαυση των αισθήσεων.
![70514183_2473095642784157_2191286164026032128_n.jpg 70514183_2473095642784157_2191286164026032128_n.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/70514183_2473095642784157_2191286164026032128_n.jpg)
Περισσότερα για την Cocoowa chocolate, εδώ κι εδώ.
Περισσότερα για το οινοποιείο Λαζαρίδη, εδώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.