Θεματα

Κτήμα Θεόπετρα Ροζέ

Ένα εξαιρετικό κρασί συντροφεύει γεύσεις και αρώματα Χριστουγέννων...

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57313-114804.jpg

Για όσους ψάχνουν το ιδανικό κρασί για να συνοδέψουν το γιορτινό τραπέζι τους, το «ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕ», με την πλούσια και έντονη γεύση φρέσκων κόκκινων φρούτων, είναι η καλύτερη πρόταση. Μαλακό και στρογγυλό στο στόμα, με έντονα φρουτώδη αρώματα φράουλας και βατόμουρου και γλυκά αρώματα μαρμελάδας φραγκοστάφυλλου, καραμέλας και βανίλιας, μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Ξεχωρίζει για την ισορροπημένη οξύτητα του και την και την δροσερή βοτανική επίγευση μέντας που αφήνει στο τέλος.

Μπορείτε να το συνδυάσετε είτε με την κλασσική γεμιστή γαλοπούλα, είτε με χοιρινό με δαμάσκηνα καθώς και με φίνα επιδόρπια με σοκολάτα ή κόκκινα φρούτα. Θα αναδείξει τα πιάτα σας σε απόλυτες γαστριμαργικές εμπειρίες.

Λίγα λόγια για την ιστορία του: το ‘’ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ» κουβαλάει μια μεγάλη οινική παράδοση. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας της οικογένειας Τσιλιλή, ανήκει στον ευρύτερο ιστορικό αμπελώνα των Μετεώρων. Η σπάνια σύσταση του εδάφους, σε συνδυασμό με το ιδανικό μικροκλίμα δίνουν εξαιρετικούς οίνους, με μοναδικό χαρακτήρα και εξαιρετικά υψηλή ποιότητα. Το 2012 o ροζέ οίνος ‘’ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ Λημνιώνα- Syrah 2011’’ πέτυχε μια μεγάλη διάκριση, όταν αναδείχθηκε ο μοναδικός ‘’ΜΕΓΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΙΝΟΣ’’ στην κατηγορία του, στον κορυφαίο, διεθνή διαγωνισμό, Concours Mondial de Bruxelles,το 2012.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.