- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
Sweet Little Rain: O καφές που σερβίρεται μαζί με ένα ζαχαρένιο σύννεφο
Και βρέχει ζάχαρη στο φλιτζάνι σου
![114868-649339.jpg 114868-649339.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114868-649339.jpg)
![cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-4-5cdaab81d7357_700.jpg cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-4-5cdaab81d7357_700.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/08/20/cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-4-5cdaab81d7357_700.jpg)
Η ασιατική αλυσίδα καφέ Mellower Coffee σερβίρει καφέ Americano με ένα σύννεφο από μαλλί της γριάς
Αν σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κρατάς στα χέρια σου ένα καυτό φλιτζάνι καφέ μια βροχερή μέρα, κάνεις λάθος. Ίσως γιατί δεν έχεις ακόμα φανταστεί την ιδέα που έκανε πραγματικότητα μια αλυσίδα καφέ στην Ασία. Το Mellow Coffee, μια καφετέρια στη Σιγκαπούρη οραματίστηκε μία βροχή να στάζει πάνω από την καυτή κούπα του καφέ σου. Όχι μια συνηθισμένη βροχή, αλλά μία μικρή καταιγίδα εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από ζάχαρη.
![cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-9-5cdaabac16306_700.jpg cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-9-5cdaabac16306_700.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-9-5cdaabac16306_700.jpg)
Το “Sweet Little Rain” είναι στην ουσία ένας καφές Americano που σερβίρεται με χειροποίητο μαλλί της γριάς πάνω από το φλιτζάνι του. Εξαιτίας των υδρατμών που απελευθερώνει ο καυτός καφές, το μαλλί της γριάς αρχίζει να λιώνει, οπότε η ζάχαρη αρχίζει να στάζει μέσα στον καφέ. Όσο οι σταγόνες πέφτουν, γλυκαίνουν ελαφρώς τον καφέ προσφέροντας μια εμπειρία που για κάποιο λόγο το Mellow Coffee περιγράφει (επί λέξει) ως «παρόμοια με την απαλή βροχή που χαϊδεύει το δέρμα σας μια τέλεια ανοιξιάτικη μέρα» (!).
![cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-1-5cdaab775c0e1_700.jpg cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-1-5cdaab775c0e1_700.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-1-5cdaab775c0e1_700.jpg)
Παρά την άστοχη ποιητική διάθεση και την απουσία πρακτικότητας (τελικά το μαλλί της γριάς δεν στάζει μόνο στον καφέ, αλλά και σε όλο το τραπέζι), το Sweet Little Rain κατάφερε να μιλήσει σε όλες τις καρδιές των instagramers εκεί έξω. Σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε το πιο ευπώλητο προϊόν, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πέρασαν το κατώφλι του Mellower Coffee για να βγάλουν μια τουλάχιστον φωτογραφία της ζαχαρένιας βροχής. Αν η πρώτη σου κίνηση όταν έρχεται ο καφές που παρήγγειλες είναι να βγάλεις το κινητό σου και να τον φωτογραφήσεις, τότε πιθανότατα καταλαβαίνεις κι εσύ το γιατί.
![cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-6-5cdaab8e8c433_700.jpg cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-6-5cdaab8e8c433_700.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/cotton-candy-mellower-coffee-shanghai-6-5cdaab8e8c433_700.jpg)
Το Sweet Little Rain κοστίζει περίπου 9 δολάρια, αλλά τουλάχιστον μπορείς να φας το μαλλί της γριάς σε περίπτωση που βαρεθείς να παρακολουθείς τη «βροχή» του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.