Θεματα

Food for Good

Οι bloggers μαγειρεύουν για καλό σκοπό το Σάββατο 21/12 στο Ρομάντσο

61232-134405.jpg
Τζένη Σταυροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57071-114343.jpg

Το Σάββατο το μεσημέρι 20 food bloggers σταματάνε για λίγο τη διαδρομή κουζίνα -υπολογιστής και συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του ιστορικού περιοδικού « Ρομάντσο» στην οδό Αναξαγόρα 3 που λειτουργεί πλέον ως πολυχώρος. Εκεί μαγειρεύουν για τα καλά και για καλό σκοπό.

Σας περιμένει ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές, και με 5€ μπορείτε να γεμίσετε και να ξαναγεμίσετε τα πιάτα σας (εγώ πάντως θα τα δοκιμάσω όλα και ειδικά τις δημιουργίες της Gourmelita…)

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής». Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια εθελοντική οργάνωση όπου οι εθελοντές προσφέρονται ανιδιοτελώς για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων, οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης.

Οι ανήσυχες γαστρονομικά bloggers που συμμετέχουν είναι οι: Αθηνά Πάνου- Sugar Buzz, Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου Μαραγκουδάκη- Sabor by Conna, Έλενα Σμπώκου- Elena's Cooking, Εμμανουέλα Κόκκαλη- Eating Around, Ελένη Βονισάκου- The Foodie Corner, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου- Gourmelita, Άρτεμις Τσίπη- Wonderfoodland και Εύα Μονοχάρη- Funky cook.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.