- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Το Σάββατο το μεσημέρι 20 food bloggers σταματάνε για λίγο τη διαδρομή κουζίνα -υπολογιστής και συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του ιστορικού περιοδικού « Ρομάντσο» στην οδό Αναξαγόρα 3 που λειτουργεί πλέον ως πολυχώρος. Εκεί μαγειρεύουν για τα καλά και για καλό σκοπό.
Σας περιμένει ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές, και με 5€ μπορείτε να γεμίσετε και να ξαναγεμίσετε τα πιάτα σας (εγώ πάντως θα τα δοκιμάσω όλα και ειδικά τις δημιουργίες της Gourmelita…)
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής». Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια εθελοντική οργάνωση όπου οι εθελοντές προσφέρονται ανιδιοτελώς για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων, οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης.
Οι ανήσυχες γαστρονομικά bloggers που συμμετέχουν είναι οι: Αθηνά Πάνου- Sugar Buzz, Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου Μαραγκουδάκη- Sabor by Conna, Έλενα Σμπώκου- Elena's Cooking, Εμμανουέλα Κόκκαλη- Eating Around, Ελένη Βονισάκου- The Foodie Corner, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου- Gourmelita, Άρτεμις Τσίπη- Wonderfoodland και Εύα Μονοχάρη- Funky cook.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.