- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο Βασίλης Καλλίδης γράφει έναν οδηγό της Αθήνας στα Αγγλικά
Το “Athens Food Guide” είναι το όνειρο κάθε κοσμογυρισμένου foodie
To “Athens Food Guide”, το καινούργιο βιβλίο του Βασίλη Καλλίδη έχει όλα τα νόστιμα μυστικά της Αθήνας
Κάθε φορά που ταξιδεύεις σε μια ξένη πόλη, ονειρεύεσαι ότι θα ανακαλύψεις όλα τα ενδιαφέροντα μυστικά της. Τα μαγαζιά, τους δρόμους και τα bar της. Συνήθως, αυτό δεν συμβαίνει (τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα ήθελες). Εκτός αν έχεις για οδηγό έναν τύπο σαν τον… Βασίλη Καλλίδη. Σεφ και ταξιδευτής ο ίδιος, αφού ανακάλυψε τα πιο παράξενα και κρυφά σημεία της Αθήνας για καλό φαγητό στα βιβλία του Άθενς Σπέσιαλ 1 και 2, επανέρχεται με ένα νέο οδηγό για την αγαπημένη του πόλη, γραμμένο στα αγγλικά.
Το “Athens Food Guide” είναι το τέλειο δώρο για τους ξένους φίλους σου, αλλά ταυτόχρονα και ένας χρήσιμος οδηγός για τους ίδιους τους αθηναίους. Ποιος foodie δεν θα ήθελε σπίτι του μια αστείρευτη πηγή νόστιμων μυστικών για την πόλη του;
*Το “Athens Food Guide” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του Βασίλη Καλλίδη «Άθενς Σπεσιάλ-Λε τουρ», «Άθενς Σπεσιάλ 2» και «Η νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Λαμπερά ρεβεγιόν, γιορτινά δείπνα και ωραία κρασιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.