Θεματα

Ela Gold, το χρυσό ποτό

 Η πρώτη ελληνική σαμπάνια με αληθινό χρυσάφι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56965-114126.jpg

Η Ela Gold παρουσίασε το πρώτο ελληνικό αφρώδες ποτό από αφρώδη οίνο και νιφάδες χρυσού 23 καρατίων, στην καθιερωμένη έκθεση σαμπάνιας «Αφρός και Φυσαλλίδες».  

Το «χρυσό» ποτό παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά στους φίλους της σαμπάνιας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, σε ένα ολόχρυσο περίπτερο αφήνοντας σε όλους εξαιρετικές εντυπώσεις.

n

Οι νιφάδες βρώσιμου χρυσού 23 καρατίων που πλαισιώνουν ιδανικά το αφρώδες κρασί από σταφύλια των ποικιλιών Αθήρι και Chardonnay, εσοδείας 2003, επιλεγμένα από τους καλύτερους ροδίτικους αμπελώνες. Παρασκευασμένη σύμφωνα με την παραδοσιακή γαλλική μέθοδο παραγωγής σαμπάνιας (Méthode Champenoise), η Ela Gold είναι ένα αφρώδες ελιξίριο που ξεχωρίζει για την λεπτή και ιδιαίτερη γεύση της.

Διατίθεται σε επιλεγμένες κάβες στην Αττική και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Βόλο), αποτελώντας το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.