Θεματα

Τα πιο ωραία πρωινά

...Κάπως πρέπει να συνέλθεις από το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56956-114100.jpg

Κατά παράδοση, οι Αθηναίοι πηγαίνουν για το πρωτοχρονιάτικο πρωϊνό στα μεγάλα ξενοδοχεία, που στήνουν τέτοια μέρα εντυπωσιακούς μπουφέδες. Όμως ανοιχτά παραμένουν και κάποια γνωστά σου στέκια του κέντρου, που σε περιμένουν για το πρώτο πιο νόστιμο πρωϊνό της χρονιάς.

Nice ’n’ Easy

Βιολογικά εδέσματα και jazz ήχοι. 24 ώρες ανοιχτό, για να υποδεχτείτε μαζί το νέο χρόνο. Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι, 210 3617201

Playhouse

Από τις 5 έως τις 10 το πρωί, μόνο με €10 τέλειο πρωινό με όσο καφέ και πορτοκαλάδα θέλεις, αλλά και πολύ παιχνίδι. Βαλτετσίου 49, Εξάρχεια, 210 3821200

Τα Στάχυα

Ζεστές μπουγάτσες, μυρωδάτα κρουασάν, ανεπανάληπτες ζαμπονοτυρόπιτες. Ζήτα από τον Ηλία το εκπληκτικό κρουασάν σοκολάτα-μπανάνα. Σπ. Τρικούπη 12, Εξάρχεια, 210 3838539

Μελινικόν

Νέο, ήδη χαλάει κόσμο με τις απίστευτες τηγανίτες του. Ανοιχτό για το πρώτο πρωινό του χρόνου. Σκουφά 37, Κολωνάκι, 6983 396768

« Ήπειρος»

Ο πατσάς είναι all time classic για τα ξενύχτια της Πρωτοχρονιάς. Κεντρική Αγορά, 210 3240773

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.