Θεματα

BiancoNero Sparkling Wines

Made of grapes or made of party?

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56834-113938.jpg

BiancoNero Sparkling Wines. Αυτοί που γνωρίζουν, μιλούν για μία μοναδική σειρά αφρωδών οίνων, αποτέλεσμα οινοποίησης της ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου, που ξεχωρίζει για τα αιθέρια αρώματα λουλουδιών και γλυκών φρούτων, την ισορροπημένη γλυκύτητα και τις άπειρες φυσαλίδες. Αν τους ρωτήσεις συγκεκριμένα για το λευκό αφρώδες κρασί της γκάμας, λένε πως αυτό που το χαρακτηρίζει είναι τα λουλουδάτα αρώματα τριαντάφυλλου και λεμονανθών, τα φρουτώδη αρώματα ροδάκινου και μανταρινιού που σου αφήνουν μια αίσθηση λευκού τσαγιού. Για το ροζέ πάλι θα σου αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια τα φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου και κερασιού, που συνδυάζονται με νότες βιολέτας και βανίλιας.

imageimage

Αλλά όσοι απολαμβάνουμε το BiancoNero, ξέρουμε πως το δυνατό του σημείο δεν είναι μόνο η γεύση του. Είναι κι η παιχνιδιάρικη αίσθηση που αφήνει η εμφάνισή του. Γιατί, όπου υπάρχει BiancoNero, υπάρχει χρώμα, φίλοι, κουβέντες, ενδιαφέρουσες μουσικές, γέλιο, χορός. Αν μας ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα, θα σου πούμε πως το BiancoNero συνοδεύει τέλεια τον πιο sparkling εαυτό μας με νότες χαράς και ανεβασμένης διάθεσης. Κι είναι τόσα πολλά τελικά τα συστατικά του, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: Τελικά το BiancoNero είναι…made of grapes or made of party?

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.