Θεματα

BiancoNero Sparkling Wines

Made of grapes or made of party?

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56834-113938.jpg

BiancoNero Sparkling Wines. Αυτοί που γνωρίζουν, μιλούν για μία μοναδική σειρά αφρωδών οίνων, αποτέλεσμα οινοποίησης της ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου, που ξεχωρίζει για τα αιθέρια αρώματα λουλουδιών και γλυκών φρούτων, την ισορροπημένη γλυκύτητα και τις άπειρες φυσαλίδες. Αν τους ρωτήσεις συγκεκριμένα για το λευκό αφρώδες κρασί της γκάμας, λένε πως αυτό που το χαρακτηρίζει είναι τα λουλουδάτα αρώματα τριαντάφυλλου και λεμονανθών, τα φρουτώδη αρώματα ροδάκινου και μανταρινιού που σου αφήνουν μια αίσθηση λευκού τσαγιού. Για το ροζέ πάλι θα σου αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια τα φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου και κερασιού, που συνδυάζονται με νότες βιολέτας και βανίλιας.

imageimage

Αλλά όσοι απολαμβάνουμε το BiancoNero, ξέρουμε πως το δυνατό του σημείο δεν είναι μόνο η γεύση του. Είναι κι η παιχνιδιάρικη αίσθηση που αφήνει η εμφάνισή του. Γιατί, όπου υπάρχει BiancoNero, υπάρχει χρώμα, φίλοι, κουβέντες, ενδιαφέρουσες μουσικές, γέλιο, χορός. Αν μας ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα, θα σου πούμε πως το BiancoNero συνοδεύει τέλεια τον πιο sparkling εαυτό μας με νότες χαράς και ανεβασμένης διάθεσης. Κι είναι τόσα πολλά τελικά τα συστατικά του, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: Τελικά το BiancoNero είναι…made of grapes or made of party?

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.