- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τι ζητάει ένας Λαγός χριστουγεννιάτικα στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη;
Παρουσιάζει το βιβλίο του «Οι γεύσεις “που μεγαλώσαμε”»
Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε πασχαλινό λαγό αλλά για τον Ανδρέα Λαγό, τον ταλαντούχο σεφ που μας προσκαλεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στον χώρο της Πειραιώς Gallery των Zoumboulakis Galleries, για την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του «Οι γεύσεις “που μεγαλώσαμε”», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.
Στο βιβλίο του, ο Λαγός έχει στόχο να μας υπενθυμίσει πως το ουσιαστικό φαγητό φέρνει στο μυαλό μνήμες και βιώματα που χορταίνουν το βλέμμα και ευφραίνουν την ψυχή.
Τον σεφ θα χαιρετήσουν οι Ηλίας Μαμαλάκης, Ελένη Ψυχούλη και Νίκη Μηταρέα. Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από τον Στέλιο Καλαθά, ενώ η Αλεξάνδρα Κλάδη & the band θα προσδώσουν στον χώρο μια ιδιαίτερη ρετρό διάθεση με τα τραγούδια τους. Τους επισκέπτες θα περιμένουν τα εξαιρετικά Σαμιώτικα κρασιά της ΕΟΣ και οι αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής γης από το Παντοπωλείο Μεσογειακής διατροφής, το τυροκομείο Κωσταρέλου και τα βιολογικά Σαμιώτικα Tomaccini.
Για να μην πάμε όμως αδιάβαστοι ας θυμηθούμε μερικά πράγματα για τον Ανδρέα. Μεγάλωσε στην Σάμο μέσα στα μποστάνια, τα χωράφια και τα περιβόλια και έμαθε από μικρός να χρησιμοποιεί και να εκτιμά τις καταπληκτικές ελληνικές πρώτες ύλες, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα μυρωδικά. Και κυρίως βάλθηκε να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε την ομορφιά που υπάρχει στις παλιές, κλασικές αξίες και στα αγνά υλικά.