Θεματα

Wine booth, ένα νέο wine bar στο κέντρο

Οι βραδιές μας γίνονται πιο ζεστές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56617-113566.jpg

Ένα νέο wine bar άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας για να κάνει τις βραδιές μας πιο ζεστές, πιο φιλικές προς τον ουρανίσκο μας.

Το όνομα αυτού: Wine Booth. Ο δημιουργός του, Γιάννης Καλύβας, μόνο πρωτάρης δεν είναι στον χώρο του κρασιού, αφού διατηρούσε μέχρι πρόσφατα την κάβα-wine bar “Wine Gallery” στον Άλιμο. Τώρα όμως, μεταφέροντας την εμπειρία του στην καρδιά της πόλης, κάνει πραγματικότητα αυτό που πάντα ήθελε: έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Φωκίωνος, όπου το κρασί και η καλή μουσική θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο κατάλογος του Wine Booth απαριθμεί είκοσι διαφορετικές ετικέτες σε ποτήρι, οι περισσότερες από τον ελληνικό αμπελώνα, ενώ οι φιάλες φτάνουν τις εκατόν δέκα. Το κρασί συνοδεύεται με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών αλλά και μικρά, γευστικά πιατάκια της ημέρας.

n

Στη φιλόξενη μπάρα στο ισόγειο, θα έχετε την χαρά της συντροφιάς του Γιάννη που, αφότου σας προτείνει το κρασί που σας ταιριάζει, θα συζητήσετε περί ανέμων και υδάτων σαν να τον ξέρατε από πάντα! Αλλά και η μουσική είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Wine Booth, με τα jazz και swing διάθεση.

Σπεύσατε στο Wine Booth, το οποίο είναι ήδη στολισμένο και σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, ενώ υπόσχεται εκδηλώσεις οίνου και μουσικές βραδιές.

image


Info Wine Booth, Φωκίωνος 12, κέντρο, 210 9959544

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.