Θεματα

Wine booth, ένα νέο wine bar στο κέντρο

Οι βραδιές μας γίνονται πιο ζεστές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56617-113566.jpg

Ένα νέο wine bar άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας για να κάνει τις βραδιές μας πιο ζεστές, πιο φιλικές προς τον ουρανίσκο μας.

Το όνομα αυτού: Wine Booth. Ο δημιουργός του, Γιάννης Καλύβας, μόνο πρωτάρης δεν είναι στον χώρο του κρασιού, αφού διατηρούσε μέχρι πρόσφατα την κάβα-wine bar “Wine Gallery” στον Άλιμο. Τώρα όμως, μεταφέροντας την εμπειρία του στην καρδιά της πόλης, κάνει πραγματικότητα αυτό που πάντα ήθελε: έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Φωκίωνος, όπου το κρασί και η καλή μουσική θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο κατάλογος του Wine Booth απαριθμεί είκοσι διαφορετικές ετικέτες σε ποτήρι, οι περισσότερες από τον ελληνικό αμπελώνα, ενώ οι φιάλες φτάνουν τις εκατόν δέκα. Το κρασί συνοδεύεται με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών αλλά και μικρά, γευστικά πιατάκια της ημέρας.

n

Στη φιλόξενη μπάρα στο ισόγειο, θα έχετε την χαρά της συντροφιάς του Γιάννη που, αφότου σας προτείνει το κρασί που σας ταιριάζει, θα συζητήσετε περί ανέμων και υδάτων σαν να τον ξέρατε από πάντα! Αλλά και η μουσική είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Wine Booth, με τα jazz και swing διάθεση.

Σπεύσατε στο Wine Booth, το οποίο είναι ήδη στολισμένο και σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, ενώ υπόσχεται εκδηλώσεις οίνου και μουσικές βραδιές.

image


Info Wine Booth, Φωκίωνος 12, κέντρο, 210 9959544

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.