- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κρέας νόστιμο και με υψηλή διατροφική αξία – ήτοι, χαμηλά ποσοστά χοληστερόλης και λίπους. Πώς λοιπόν τα τελευταία χρόνια να μην έχει αποκτήσει πολλούς φίλους;
Το «Καλλίστη Γεύσις» αφιερώνουν ένα ολόκληρο μενού στο κρέας βούβαλου – από την αρχή μέχρι το τέλος. Βουβάλι και πάλι βουβάλι: την Πέμπτη 19/12 οι εξαιρετικές Ευδοκία Φυλακούρη και η Νίκη Τρέσσου θα φτιάξουν φρικασέ με καβουρμά, βουβαλίσια λουκάνικα ραγού με φρέσκα λαζάνια, σαλάτα με βουβαλίσιο σαλάμι, σπάλα βουβαλιού με κυδώνια και φρέσκο πουρέ πατάτας βιολογικής καλλιέργειας αλλά και ζεστό ρυζόγαλο από βουβαλίσιο γάλα με πορτοκάλι και αστεροειδή γλυκάνισο.
Το μενού, που συνοδεύεται από κρασιά από το Κτήμα Αρβανιτίδη, κοστίζει €35 το άτομο.
Info
«Καλλίστη Γεύσις», Ασκληπιού 137, κέντρο, 2106453179.