Θεματα

Νύχτα βουβαλιού στην «Καλλίστη Γεύσις»

Την Πέμπτη 19/12

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56610-113540.jpg

Κρέας νόστιμο και με υψηλή διατροφική αξία – ήτοι, χαμηλά ποσοστά χοληστερόλης και λίπους. Πώς λοιπόν τα τελευταία χρόνια να μην έχει αποκτήσει πολλούς φίλους;

Το «Καλλίστη Γεύσις» αφιερώνουν ένα ολόκληρο μενού στο κρέας βούβαλου – από την αρχή μέχρι το τέλος. Βουβάλι και πάλι βουβάλι: την Πέμπτη 19/12 οι εξαιρετικές Ευδοκία Φυλακούρη και η Νίκη Τρέσσου θα φτιάξουν φρικασέ με καβουρμά, βουβαλίσια λουκάνικα ραγού με φρέσκα λαζάνια, σαλάτα με βουβαλίσιο σαλάμι, σπάλα βουβαλιού με κυδώνια και φρέσκο πουρέ πατάτας βιολογικής καλλιέργειας αλλά και ζεστό ρυζόγαλο από βουβαλίσιο γάλα με πορτοκάλι και αστεροειδή γλυκάνισο.

Το μενού, που συνοδεύεται από κρασιά από το Κτήμα Αρβανιτίδη, κοστίζει €35 το άτομο.

n


Info

«Καλλίστη Γεύσις», Ασκληπιού 137, κέντρο, 2106453179.

http://www.kallistigefsis.gr/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.