Θεματα

Νύχτα βουβαλιού στην «Καλλίστη Γεύσις»

Την Πέμπτη 19/12

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56610-113540.jpg

Κρέας νόστιμο και με υψηλή διατροφική αξία – ήτοι, χαμηλά ποσοστά χοληστερόλης και λίπους. Πώς λοιπόν τα τελευταία χρόνια να μην έχει αποκτήσει πολλούς φίλους;

Το «Καλλίστη Γεύσις» αφιερώνουν ένα ολόκληρο μενού στο κρέας βούβαλου – από την αρχή μέχρι το τέλος. Βουβάλι και πάλι βουβάλι: την Πέμπτη 19/12 οι εξαιρετικές Ευδοκία Φυλακούρη και η Νίκη Τρέσσου θα φτιάξουν φρικασέ με καβουρμά, βουβαλίσια λουκάνικα ραγού με φρέσκα λαζάνια, σαλάτα με βουβαλίσιο σαλάμι, σπάλα βουβαλιού με κυδώνια και φρέσκο πουρέ πατάτας βιολογικής καλλιέργειας αλλά και ζεστό ρυζόγαλο από βουβαλίσιο γάλα με πορτοκάλι και αστεροειδή γλυκάνισο.

Το μενού, που συνοδεύεται από κρασιά από το Κτήμα Αρβανιτίδη, κοστίζει €35 το άτομο.

n


Info

«Καλλίστη Γεύσις», Ασκληπιού 137, κέντρο, 2106453179.

http://www.kallistigefsis.gr/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.