Ο νέος Microfarm καφές της Coffee Island έρχεται από τη Βραζιλία!
Πρόλαβέ τον πριν εξαντληθεί!
Ο νέος Microfarm Project καφές της Coffee Island ονομάζεται Brazil Ametista και έρχεται από μια μικρή φάρμα στη Βραζιλία
Σχεδόν πάνω στον Τροπικό του Αιγόκερω, στην περιφέρεια Alta Mogiana της Βραζιλίας υπάρχει ένας τόπος μαγικός. Είναι το υψόμετρο και το τροπικό κλίμα που ευνοούν την καλλιέργεια του καφέ ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα. Εδώ βρίσκεται η φάρμα Fazenda Nossa Senhora Aparecida που παράγει τον νέο limited edition Microfarm Project καφέ Brazil Ametista της Coffee Island.
Το Microfarm Project ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με σκοπό να κάνει τον specialty καφέ προσιτό σε όλους. Έτσι, κάθε 3 με 4 μήνες στα καφεκοπτεία της Coffee Island εμφανίζεται και μια νέα limited ποικιλία καφέ από κάποια γωνιά του κόσμου. Οι limited αυτές ποικιλίες προέρχονται πάντα από μικρές φάρμες (για αυτό εξάλλου είναι και “limited” μια που η παραγωγή σε μια μικρή φάρμα δεν φτάνει να καλύψει τις συνολικές ανάγκες της Coffee Island) και πάντα μέσω του προγράμματος καλλιέργειας Direct Trade.
Ο νέος, λοιπόν, Microfarm Project που θα μας συντροφέψει για όλο το καλοκαίρι ονομάζεται Brazil Ametista, έχει ήπιο και εξαιρετικό άρωμα, ενώ στο φλιτζάνι σου ξεδιπλώνει το μοναδικό του γευστικό προφίλ από καραμέλα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα γάλακτος. Το γεμάτο σώμα του και η ευχάριστη γλυκύτητα επιφυλάσσουν μία ακόμα μοναδική εμπειρία απόλαυσης.
Μπορείς να απολαύσεις τον νέο limited Brazil Ametista σε όλα τα καφεκοπτεία Coffee Island ως ρόφημα ή αγοράζοντάς τον σε συσκευασία των 200γρ. για απόλαυση στο σπίτι. Και μην ξεχνάς, ότι μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και online μέσα από το www.coffeeisland.gr ή κατεβάζοντας το νέο Coffee Island Mobile App.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.