Θεματα

Ο νέος Microfarm καφές της Coffee Island έρχεται από τη Βραζιλία!

Πρόλαβέ τον πριν εξαντληθεί!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
coffee-an.jpg

Ο νέος Microfarm Project καφές της Coffee Island ονομάζεται Brazil Ametista και έρχεται από μια μικρή φάρμα στη Βραζιλία

Σχεδόν πάνω στον Τροπικό του Αιγόκερω, στην περιφέρεια Alta Mogiana της Βραζιλίας υπάρχει ένας τόπος μαγικός. Είναι το υψόμετρο και το τροπικό κλίμα που ευνοούν την καλλιέργεια του καφέ ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα. Εδώ βρίσκεται η φάρμα Fazenda Nossa Senhora Aparecida που παράγει τον νέο limited edition Microfarm Project καφέ Brazil Ametista της Coffee Island.

2w4a9528_ok_50-.jpg

Το Microfarm Project ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με σκοπό να κάνει τον specialty καφέ προσιτό σε όλους. Έτσι, κάθε 3 με 4 μήνες στα καφεκοπτεία της Coffee Island εμφανίζεται και μια νέα limited ποικιλία καφέ από κάποια γωνιά του κόσμου. Οι limited αυτές ποικιλίες προέρχονται πάντα από μικρές φάρμες (για αυτό εξάλλου είναι και “limited” μια που η παραγωγή σε μια μικρή φάρμα δεν φτάνει να καλύψει τις συνολικές ανάγκες της Coffee Island) και πάντα μέσω του προγράμματος καλλιέργειας Direct Trade.

Ο νέος, λοιπόν, Microfarm Project που θα μας συντροφέψει για όλο το καλοκαίρι ονομάζεται Brazil Ametista, έχει ήπιο και εξαιρετικό άρωμα, ενώ στο φλιτζάνι σου ξεδιπλώνει το μοναδικό του γευστικό προφίλ από καραμέλα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα γάλακτος. Το γεμάτο σώμα του και η ευχάριστη γλυκύτητα επιφυλάσσουν μία ακόμα μοναδική εμπειρία απόλαυσης.

Microfarm Brazil Ametista: Από τη φάρμα μας... κατευθείαν στο ποτήρι σου!

Μπορείς να απολαύσεις τον νέο limited Brazil Ametista σε όλα τα καφεκοπτεία Coffee Island ως ρόφημα ή αγοράζοντάς τον σε συσκευασία των 200γρ. για απόλαυση στο σπίτι. Και μην ξεχνάς, ότι μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και online μέσα από το www.coffeeisland.gr ή κατεβάζοντας το νέο Coffee Island Mobile App.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.