Θεματα

Το επόμενο Street Food and Tunes έχει διάθεση dolce vita

Italian Summer Party στη Μαρίνα Φλοίσβου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
event_18908.jpg

To Street Food and Tunes επιστρέφει με ένα summer πάρτι αλά Ιταλικά στη Μαρίνα Φλοίσβου

“Dolce far niente”… Ή αλλιώς η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα. Αυτό ακριβώς δηλαδή που σε προσκαλεί να γιορτάσεις το Street Food and Tunes την Τρίτη 2 Ιουλίου. Τρώγοντας pizza και risotti και απολαμβάνοντας αυθεντικό gelato παρέα με ένα δροσερό cocktail στο χέρι. Τα νόστιμα πάρτι που αγαπούν το street food και τη μουσική, αυτή τη φορά επιστρέφουν πιο καλοκαιρινά από ποτέ στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Στο Napolitivo Bar Restaurant, δίπλα στο κύμα, εκεί που οι pizzas είναι φρέσκιες και η pasta καυτή, το πάρτι θα ξεκινήσει λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα και θα σε παρασύρει να χορέψεις στα καλοκαιρινά tunes της Μεσογείου. Θα δοκιμάσεις την πίτσα margherita με σάλτσα ντομάτας, φρέσκια μοτσαρέλα, τριμμένη παρμεζάνα και πεκορίνο, την Diavola με σάλτσα ντομάτας, φρέσκια μοτσαρέλα, πικάντικο σαλάμι Νάπολης και αντζούγια, αλλά και την Carbonara (Bianca) με κρέμα γάλακτος, αυγό, ζαμπόν, πανσέτα, τριμμένη παρμεζάνα και πεκορίνο. Υπάρχουν επίσης δύο επιλογές σε pasta (μια κλασική Napoletana και η Pollo e Funghi με κοτόπουλο, μανιτάρια και λάδι τρούφας), όπως και ένα ριζότο με ποικιλία μανιταριών και παρμεζάνα. Εννοείται ότι για να συνοδεύσεις όλα αυτά τα νόστιμα θα υπάρχουν τα απαραίτητα… καύσιμα. Τουτέστιν ολόδροσα cocktail που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για τη βραδιά.

Στα decks θα είναι η Miss Catalina σε ένα feelgood καλοκαιρινό set list με μουσικές επιλογές από την παγκόσμια σκηνή, μπλεγμένες με αγαπημένες ιταλικές μελωδίες που όλοι σιγοτραγουδάμε. Και κάπως έτσι, η πρώτη Τρίτη του Ιουλίου μένει αξέχαστη…

Info
Από τις 19.00 και ως αργά στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Napolitivo Bar Restaurant
Είσοδος ελεύθερη, Facebook event

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.