Θεματα

Ο φετινός Δεκέμβριος θα είναι γκουρμέ!

 Νέο μενού με τρούφα στο Sale&Pepe

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55780-112217.jpg

Αυτός ο Δεκέμβριος στην πόλη θα είναι αλλιώς, αφού ο Ivan Ottaviani και η ομάδα του ετοίμασαν ένα νέο μενού με το «διαμάντι» της ιταλικής γης, την τρούφα. Το Sale&Pepe(Αριστίππου 34, Κολωνάκι τηλ. 2107234102) ξέρει από ιταλική κουζίνα και μας το έχει αποδείξει χρόνια τώρα μένοντας στην κορυφή των γευστικών μας προτιμήσεών τόσο στην Αθήνα όσο και στην Μύκονο. Λευκή και μαύρη τρούφα σε υπέροχα πιάτα, όπως αυτό με τον ζωμό φασιανού με Amarone ή το Classiche Scaloppine από μοσχαράκι γάλακτος και πουρέ πατάτας, που συνοδεύεται με κρασί Marsala, έρχονται να αναστατώσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μας. Τα κρασιά άλλωστε είναι μια ιδιαίτερη και αγαπημένη κατηγορία του Sale&Pepe, μιας και το εστιατόριο έχει βραβευθεί πάμπολλες φορές για την ποιότητα των κρασιών του από ελληνικά και ξένα περιοδικά.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.