Θεματα

Ο φετινός Δεκέμβριος θα είναι γκουρμέ!

 Νέο μενού με τρούφα στο Sale&Pepe

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55780-112217.jpg

Αυτός ο Δεκέμβριος στην πόλη θα είναι αλλιώς, αφού ο Ivan Ottaviani και η ομάδα του ετοίμασαν ένα νέο μενού με το «διαμάντι» της ιταλικής γης, την τρούφα. Το Sale&Pepe(Αριστίππου 34, Κολωνάκι τηλ. 2107234102) ξέρει από ιταλική κουζίνα και μας το έχει αποδείξει χρόνια τώρα μένοντας στην κορυφή των γευστικών μας προτιμήσεών τόσο στην Αθήνα όσο και στην Μύκονο. Λευκή και μαύρη τρούφα σε υπέροχα πιάτα, όπως αυτό με τον ζωμό φασιανού με Amarone ή το Classiche Scaloppine από μοσχαράκι γάλακτος και πουρέ πατάτας, που συνοδεύεται με κρασί Marsala, έρχονται να αναστατώσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μας. Τα κρασιά άλλωστε είναι μια ιδιαίτερη και αγαπημένη κατηγορία του Sale&Pepe, μιας και το εστιατόριο έχει βραβευθεί πάμπολλες φορές για την ποιότητα των κρασιών του από ελληνικά και ξένα περιοδικά.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.