Θεματα

Taf Kappa: Γλυκιά ζωή στα Κάτω Πετράλωνα

Μην περιμένεις άλλο, ετοιμάσου!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Taf Kappa / Πετράλωνα

Από τα πιο όμορφα στέκια όλης της πόλης και όχι μόνο των Κάτω Πετραλώνων, το Taf Kappa αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε ώρα της ημέρας.

Από τα πιο όμορφα στέκια όλης της πόλης και όχι μόνο των Κάτω Πετραλώνων, το Taf Kappa αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε ώρα της ημέρας. Το καλωσόρισμα, η αύρα, όλη η ατμόσφαιρα θα σου θυμίσουν τη χαλαρότητα των διακοπών, ενώ εσύ θα αναπαύεσαι στον όμορφο πεζόδρομο, λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι η ζωή είναι όμορφη και γλυκιά.

Taf Kappa / Πετράλωνα

Το Taf Kappa ανοίγει από νωρίς, ο καφές του είναι εξαιρετικός, το brunch είναι από μόνος του ένας λόγος για να πας, ιδίως αν προέρχεσαι από ξενύχτι: θα σε δυναμώσει για τα καλά! Η κουζίνα του Taf Kappa, όμως, θα σου προτείνει και άλλα νόστιμα πιάτα, όπως πίτσα, ζυμαρικά, τορτίγιες, ζουμερά burgers και άλλα, όλα τους φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες.

Κι όταν ο ήλιος αρχίσει να φεύγει και οι ρυθμοί της πόλης να χαλαρώνουν, έως και αργά το βράδυ, ρόλο πρωταγωνιστή αποκτούν τα φανταστικά signature κοκτέιλ με την ονομασία «Πίνουμε Ελλάδα», με ελληνικά αποστάγματα, μαστίχα, ρακί και φρούτα του καλοκαιριού!

Taf Kappa / Πετράλωνα

Και, φυσικά, με τις καλύτερες μουσικές του κόσμου. Μην περιμένεις άλλο, ετοιμάσου για Κάτω Πετράλωνα!

Θεσσαλονίκης 168 & Αλόπης, Κάτω Πετράλωνα, 2111841138, fb: Taf Kappa

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.