Θεματα

Μυθική Πελοπόννησος

Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, τουρισμού και πολιτισμού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55562-111924.jpg

Στο κέντρο της Αθήνας θα χτυπάει η «καρδιά» της Πελοποννήσου, το τετραήμερο από 5 μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2013 στο πλαίσιο της Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος».

Η έκθεση, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα Επιμελητήρια Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, και Ηλείας. Παραγωγοί από ολόκληρη την Πελοπόννησο θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα αγοράσουν σε προνομιακές τιμές.

Με άξονα την εξωστρέφεια, η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναδεικνύει τη συνεργασία αλλά και τις συνέργειες με τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής και στοχεύει στη διεύρυνση της αγοραστικής δύναμης αλλά και στη διαφήμιση των Πελοποννησιακών προϊόντων.

Στην έκθεση συμμετέχει ενιαία η Πελοπόννησος, στοχεύοντας στη συσπείρωση, η οποία μπορεί να αποτελέσει το μέσο, για την έξοδο από την κρίση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:30 από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη με την παρουσία προέδρων και μελών των Επιμελητηρίων.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της έκθεσης, περιλαμβάνονται cooking show με παραδοσιακή μαγειρική της Πελοποννήσου αλλά και παρασκευή ζυμαρικών. Επίσης στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνει παρουσίαση του Πελοποννησιακού πρωινού, αλλά και άλλων προϊόντων της περιφέρειας Πελοποννήσου. Παράλληλα, θα συμμετάσχουν αντιπροσωπευτικά χορευτικά συγκροτήματα των περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου, ενώ θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά, παραδοσιακής μουσικής ανοιχτή στο κοινό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.