Θεματα

Bar Wars: Ο Πόλεμος των Bartenders

Ψήφισε τους αγαπημένους σου bartender και δες τους να αναμετριούνται στην μπάρα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπάρχουν «μάχες» ανάμεσα στα μπαρ; Άτυπες πολλές... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου το αθηναϊκό κοινό θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά τους αγαπημένους του bartender να αναμετρούνται στην πιο... σκληρή μάχη που έγινε ποτέ πίσω από το μπαρ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ορισμένα από τα καλύτερα μπαρ της πόλης στην παρασκευή κλασικών κοκτέιλ αλλά και για μία διαδικασία στην οποία μετρά όχι μόνο η ταχύτητα αλλά και η γεύση και κυρίως το fun!

Οι κριτές για τα Bar Wars θα είναι ο Γιάννης Κοροβέσης (bitterbooze.com, bartender του Osterman και καθηγητής στην Le Monde), ο Γιώργος Μπάγκος (bartender του Dos Agaves) ο James York-Pryce (European brand ambassador του Pimm’s) και ένας ακόμη κριτής-έκπληξη που θα ανακοινωθεί την ημέρα του event.

Από τα Bar Wars θα προκύψει και το δίδυμο των μπαρτέντερ που θα πάρει το βραβείο για το Bar Team της χρονιάς στα Εναλλακτικά Βραβεία, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη φορά.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου bartender και ποιος ο πιο ευχάριστος σερβιτόρος; Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος πελάτης και ποιος πιστεύει (μάταια) πως μια μέρα θα γίνει κι αυτός μπάρμαν; Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή για όλους ως το Σάββατο 30 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα και μπορείς να συμμετέχεις και να πεις και εσύ την γνώμη σου πατώντας εδώ.

Η απονομή θα γίνει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου αμέσως μετά από τα Bar Wars, Χορηγός της βραδιάς θα είναι το Pimm’s το οποίο θα σερβίρει καλωσόρισμα με Pimm's Fizz ενώ το Apsendi που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση έχει φτιάξει ειδικά για την περίσταση ένα ακόμη cocktail που θα σερβίρεται αποκλειστικά εκείνη την ημέρα.