Θεματα

«Πιάσαμε Λαβράκι» στο Χαλάνδρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55173-111336.jpg

Το ψαρο-μεζεδοπωλείο «Πιάσαμε Λαβράκι» είναι η νέα άφιξη στο Χαλάνδρι, που ήρθε με στόχο να παντρέψει τους παραδοσιακούς ψαρομεζέδες με την μοντέρνα ψαροφαγία. Με γεύσεις από όλη την Ελλάδα, η σεφ και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη δημιουργεί πιάτα απλά αλλά και ιδιαίτερα. Βρίσκεται σε μια ανακαινισμένη κλασσική μονοκατοικία, σε ένα χώρο ηλιόλουστο με αίθριο, όπου η διακόσμηση δίνει μια θαλασσινή αύρα. Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι η Νάντια Πατέρα και ο Κώστας Απέργης με ζωντανή μουσική θα επιχειρούν να θυμίζουν παλιές, καλές, φοιτητικές συνήθειες.

Λεωφ. Κηφισίας 300, Χαλάνδρι (πρίν την γέφυρα του ΥΓΕΙΑ)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.