Θεματα

«Πιάσαμε Λαβράκι» στο Χαλάνδρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55173-111336.jpg

Το ψαρο-μεζεδοπωλείο «Πιάσαμε Λαβράκι» είναι η νέα άφιξη στο Χαλάνδρι, που ήρθε με στόχο να παντρέψει τους παραδοσιακούς ψαρομεζέδες με την μοντέρνα ψαροφαγία. Με γεύσεις από όλη την Ελλάδα, η σεφ και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη δημιουργεί πιάτα απλά αλλά και ιδιαίτερα. Βρίσκεται σε μια ανακαινισμένη κλασσική μονοκατοικία, σε ένα χώρο ηλιόλουστο με αίθριο, όπου η διακόσμηση δίνει μια θαλασσινή αύρα. Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι η Νάντια Πατέρα και ο Κώστας Απέργης με ζωντανή μουσική θα επιχειρούν να θυμίζουν παλιές, καλές, φοιτητικές συνήθειες.

Λεωφ. Κηφισίας 300, Χαλάνδρι (πρίν την γέφυρα του ΥΓΕΙΑ)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.