Θεματα

Vezene Christmas Spirit

Με κεντρικό μήνυμα την εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55077-111215.jpg

Με πολύ καλή κουζίνα από τον ιδιοκτήτη και σεφ Άρη Βεζενέ –κωδικός Μεσογειακή Bistronomie– και ατμόσφαιρα πάντα happy και μια σταλιά glam, ανοίγει μόνο βράδυ και… ποτέ την Κυριακή. Με τα καταστήματα ανοιχτά τις γιορτές και τις Κυριακές, το πρόγραμμα αλλάζει. Όπως μας λέει ο ίδιος ο Άρης, «είτε shopping therapy, είτε window shopping, είτε family day, brunch, lunch ή after shopping cocktails, το κεντρικό μήνυμα είναι η εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ένα συναίσθημα μοναδικό, που όλοι οι Έλληνες αξίζει να νιώσουν ξεχνώντας έστω και για λίγο καθημερινές ρουτίνες και σκοτούρες». Από την επόμενη λοιπόν Κυριακή 1η του μήνα και για όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, το Vezene ανοίγει τις πόρτες του στις 3 μ.μ. για late lunch έως και early dinner μέχρι τις 9 μ.μ. Το μενού θα είναι και a la carte και γεμάτο πιάτα ημέρας τύπου κυριακάτικο casual comfort και family food. Δηλαδή, χωριάτικο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, σούπες, κυνήγια με χονδρά ζυμαρικά και πολλά, πολλά αυγά, ναι, και το Deal Closer (το παγωτό-ουρανοξύστης) θα είναι το καλύτερο φινάλε!

Ανοιχτά και παραμονές Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, κλειστά 25 Δεκεμβρίου & 1-2 Ιανουαρίου, Βρασίδα 11 (όπισθεν Χίλτον),

210 7232002

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.