Θεματα

Vezene Christmas Spirit

Με κεντρικό μήνυμα την εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55077-111215.jpg

Με πολύ καλή κουζίνα από τον ιδιοκτήτη και σεφ Άρη Βεζενέ –κωδικός Μεσογειακή Bistronomie– και ατμόσφαιρα πάντα happy και μια σταλιά glam, ανοίγει μόνο βράδυ και… ποτέ την Κυριακή. Με τα καταστήματα ανοιχτά τις γιορτές και τις Κυριακές, το πρόγραμμα αλλάζει. Όπως μας λέει ο ίδιος ο Άρης, «είτε shopping therapy, είτε window shopping, είτε family day, brunch, lunch ή after shopping cocktails, το κεντρικό μήνυμα είναι η εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ένα συναίσθημα μοναδικό, που όλοι οι Έλληνες αξίζει να νιώσουν ξεχνώντας έστω και για λίγο καθημερινές ρουτίνες και σκοτούρες». Από την επόμενη λοιπόν Κυριακή 1η του μήνα και για όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, το Vezene ανοίγει τις πόρτες του στις 3 μ.μ. για late lunch έως και early dinner μέχρι τις 9 μ.μ. Το μενού θα είναι και a la carte και γεμάτο πιάτα ημέρας τύπου κυριακάτικο casual comfort και family food. Δηλαδή, χωριάτικο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, σούπες, κυνήγια με χονδρά ζυμαρικά και πολλά, πολλά αυγά, ναι, και το Deal Closer (το παγωτό-ουρανοξύστης) θα είναι το καλύτερο φινάλε!

Ανοιχτά και παραμονές Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, κλειστά 25 Δεκεμβρίου & 1-2 Ιανουαρίου, Βρασίδα 11 (όπισθεν Χίλτον),

210 7232002

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.