Θεματα

Μεσημέρι στο Αλάτσι

Ένα εστιατόριο-σταθερό σημείο συνάντησης για πολλούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55076-111372.jpg

Ένα εστιατόριο-σταθερό σημείο συνάντησης για πολλούς και τα μεσημέρια, κέντρο-απόκεντρο γαρ... Φέτος με νέο σεφ, νέα φιλοσοφία και πιάτα από όλη την Ελλάδα και την Κρήτη, συνέχεια με καινούργιες ιδέες. Ένας λόγος για να το επισκεπτόμαστε ακόμη συχνότερα είναι ότι καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, εκτός από το a la carte μενού, προσφέρει και πιάτα ωραία ελληνικά και ξεχασμένα, όπως «γιακάδες» ροφού στη σχάρα, χοιρινό κότσι από μαύρο χοίρο, στήρα γιουβέτσι, συκώτι μοσχαρίσιο, κεφάλι από ροφό, παϊδάκια, λιγδοπούλες, κεφάλι από σφυρίδα γιουβέτσι, ροφό πλακί, ρίζες από σπανάκι αχνιστές, γουρουνόπουλο γάλακτος, αγγιναράκια, ασκόλυμπρους, λιανολιές, αλλά και συκώτι σφυρίδας σασίμι για τους πιο… μοντέρνους.

Αν πάλι πεθυμήσαμε κάποιες συνταγές που έχουν λείψει από το τραπέζι μας ή θυμηθήκαμε κάποιο πιάτο από το παρελθόν, ο τρομερός σεφ Περικλής Κοσκινάς και οι μάγειρές του μπορούν να μας το φτιάξουν αρκεί να ενημερώσουμε από την προηγουμένη.

Πληροφορίες - κρατήσεις στο 210 7210501

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.