Θεματα

Μεσημέρι στο Αλάτσι

Ένα εστιατόριο-σταθερό σημείο συνάντησης για πολλούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55076-111372.jpg

Ένα εστιατόριο-σταθερό σημείο συνάντησης για πολλούς και τα μεσημέρια, κέντρο-απόκεντρο γαρ... Φέτος με νέο σεφ, νέα φιλοσοφία και πιάτα από όλη την Ελλάδα και την Κρήτη, συνέχεια με καινούργιες ιδέες. Ένας λόγος για να το επισκεπτόμαστε ακόμη συχνότερα είναι ότι καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, εκτός από το a la carte μενού, προσφέρει και πιάτα ωραία ελληνικά και ξεχασμένα, όπως «γιακάδες» ροφού στη σχάρα, χοιρινό κότσι από μαύρο χοίρο, στήρα γιουβέτσι, συκώτι μοσχαρίσιο, κεφάλι από ροφό, παϊδάκια, λιγδοπούλες, κεφάλι από σφυρίδα γιουβέτσι, ροφό πλακί, ρίζες από σπανάκι αχνιστές, γουρουνόπουλο γάλακτος, αγγιναράκια, ασκόλυμπρους, λιανολιές, αλλά και συκώτι σφυρίδας σασίμι για τους πιο… μοντέρνους.

Αν πάλι πεθυμήσαμε κάποιες συνταγές που έχουν λείψει από το τραπέζι μας ή θυμηθήκαμε κάποιο πιάτο από το παρελθόν, ο τρομερός σεφ Περικλής Κοσκινάς και οι μάγειρές του μπορούν να μας το φτιάξουν αρκεί να ενημερώσουμε από την προηγουμένη.

Πληροφορίες - κρατήσεις στο 210 7210501

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.