- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![mamos-party-fb-cover-2.jpg mamos-party-fb-cover-2.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/05/30/mamos-party-fb-cover-2.jpg)
Την Πέμπτη 6/6 η μπίρα ΜΑΜΟΣ διοργανώνει ένα μοναδικό ρετρό party στην Πλατεία Αβησσυνίας. Μουσική από τους The Swingin’ Cats και τους BeJeezus, μπίρα και πολλές εκπλήξεις.
Η Αθήνα το καλοκαίρι δεν ησυχάζει ποτέ. Θέλει νύχτες γεμάτες χορό και μουσική. Θέλει βόλτες, μπίρες και δυνατά live. Όλα όσα δηλαδή θα υπάρχουν στην Πλατεία Αβησσυνίας αυτή την Πέμπτη 6 Ιουνίου. Γιατί εκείνο το βράδυ, η μπίρα ΜΑΜΟΣ αποφασίζει να γυρίσει τον χρόνο πίσω για άλλη μια φορά και μας προσκαλεί όλους να… «Επαρτάρουμε με Πάθος».
Γράφω αυτό το άρθρο γιατί ξέρω ότι αυτό το party δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα. Τον περασμένο Μάιο ήμουν κι εγώ στην Πλατεία Αβησσυνίας ανάμεσα σε εκατοντάδες κόσμο που συγκεντρώθηκε εκεί για να γιορτάσει την έλευση του καλοκαιριού σε ένα live που δεν ξανάγινε. Στο stage ανέβηκαν οι Gadjo Dilo και οι The Swingin’ Cats, στην πλατεία οι παρέες χόρευαν ασταμάτητα κρατώντας από μια δροσερή μπίρα ΜΑΜΟΣ στο χέρι και το ρολόι ήταν σταματημένο στη δεκαετία του ’20. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ πατώντας εδώ, μπορείτε όμως και να βρεθείτε στην πλατεία Αβησσυνίας την Πέμπτη 6 Ιουνίου για να τα ζήσετε από πρώτο χέρι.
Τον ρυθμό θα δίνουν και πάλι οι μουσικές των The Swingin’ Cats, αυτή τη φορά όμως θα έχουν για παρέα τους Beejesus και τον DJ Petro Eco. H μπίρα ΜΑΜΟΣ θα συνοδεύει τη διασκέδασή και το χορό μας και ο χρόνος θα γυρίσει και πάλι πίσω σε μια εποχή πιο αθώα και ειλικρινή. Εννοείται ότι και αυτή τη φορά η ΜΑΜΟΣ ετοιμάζει πολλές retro εκπλήξεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιες θα είναι αυτές, αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι περιμένουμε να τις ανακαλύψουμε με ανυπομονησία.
![Mamos party Mamos party](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/mamos-poster-new-7-nofigure.jpg)
Οπότε μην το σκέφτεστε πολύ. Αυτή την Πέμπτη, βάλτε άνετα παπούτσια (και κάτι retro) και ελάτε με τους φίλους σας στην Πλατεία Αβησσυνίας.
![apolayste_ipeythina.jpg apolayste_ipeythina.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/apolayste_ipeythina_6.jpg)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.