- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τρώμε Μήλο στην πλατεία Συντάγματος
Η ομάδα του Delicious Milos παρουσιάζει στο Public Café Restaurant τις γεύσεις του τόπου της
Το Public Café Restaurant ολοκληρώνει το γαστρονομικό του ταξίδι στις Κυκλάδες με τη Μήλο
Είναι τόσες πολλές οι ελληνικές γεύσεις που δεν γνωρίζουμε, που δεν θα τις μάθουμε ποτέ αν δεν ταξιδέψουμε στον τόπο παραγωγής τους. Υπάρχουν όμως και κάποιες τυχερές στιγμές όταν η παράδοση της γεύσης έρχεται ως την πόρτα μας. Στιγμές σαν τις πολλές που ζήσαμε φέτος με θέα την Πλατεία Συντάγματος… Το Public Café Restaurant μετά την Τήνο, τη Σαντορίνη, τη Σίφνο και τη Σύρο ολοκληρώνει το γαστρονομικό ταξίδι στις Κυκλάδες με τη Μήλο.
Η δραστήρια ομάδα του “Delicious Milos”* φέρνει κοντά μας όλες εκείνες τις γεύσεις που κρατούν ζωντανή τη γευστική παράδοση του νησιού. Πιταράκια Μήλου (τα παραδοσιακά τυροπιτάκια με γέμιση από κεφαλοτύρι, που παράγεται στο νησί, κρεμμύδι και φρέσκο δυόσμο), φλαουνάκια (τα διάσημα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα του νησιού και σταφίδες), μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα ξινομυζήθρας και παγωτό βανίλια με γλυκό…κουφέτο (!) είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε μέχρι τις 15 Ιουνίου στο Public Café Restaurant στην Πλατεία Συντάγματος.
*Το Delicious Milos είναι μια ομάδα από νέους ανθρώπους, επιχειρηματίες της εστίασης στη Μήλο, που αποφάσισε να αναδείξει και να διατηρήσει ζωντανή τη γαστρονομία του τόπου της.
Public Café Restaurant: Καραγιώργη Σερβίας 1, Πλ. Συντάγματος (5ος όροφος), 210 3239101
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.