Θεματα

Τρώμε Μήλο στην πλατεία Συντάγματος

Η ομάδα του Delicious Milos παρουσιάζει στο Public Café Restaurant τις γεύσεις του τόπου της

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milos-anoigma.jpg

Το Public Café Restaurant ολοκληρώνει το γαστρονομικό του ταξίδι στις Κυκλάδες με τη Μήλο

Είναι τόσες πολλές οι ελληνικές γεύσεις που δεν γνωρίζουμε, που δεν θα τις μάθουμε ποτέ αν δεν ταξιδέψουμε στον τόπο παραγωγής τους. Υπάρχουν όμως και κάποιες τυχερές στιγμές όταν η παράδοση της γεύσης έρχεται ως την πόρτα μας. Στιγμές σαν τις πολλές που ζήσαμε φέτος με θέα την Πλατεία Συντάγματος… Το Public Café Restaurant μετά την Τήνο, τη Σαντορίνη, τη Σίφνο και τη Σύρο ολοκληρώνει το γαστρονομικό ταξίδι στις Κυκλάδες με τη Μήλο.

img-9f65af1daef7e349c7cfd3dee7ac2998-v.jpg

Η δραστήρια ομάδα του “Delicious Milos”* φέρνει κοντά μας όλες εκείνες τις γεύσεις που κρατούν ζωντανή τη γευστική παράδοση του νησιού. Πιταράκια Μήλου (τα παραδοσιακά τυροπιτάκια με γέμιση από κεφαλοτύρι, που παράγεται στο νησί, κρεμμύδι και φρέσκο δυόσμο), φλαουνάκια (τα διάσημα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα του νησιού και σταφίδες), μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα ξινομυζήθρας και παγωτό βανίλια με γλυκό…κουφέτο (!) είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε μέχρι τις 15 Ιουνίου στο Public Café Restaurant στην Πλατεία Συντάγματος.

img-fe3f9e0138bad886f3ea96765c1eeb35-v.jpg

*Το Delicious Milos είναι μια ομάδα από νέους ανθρώπους, επιχειρηματίες της εστίασης στη Μήλο, που αποφάσισε να αναδείξει και να διατηρήσει ζωντανή τη γαστρονομία του τόπου της.

Public Café Restaurant: Καραγιώργη Σερβίας 1, Πλ. Συντάγματος (5ος όροφος), 210 3239101

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.