Θεματα

«32», μια νέα εμπειρία μπίρας

Η κομψή ιταλική μπίρα με τον χρωματιστό φελλό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το όνομά της ένας αριθμός, η προέλευσή της ιταλική, το στυλ της κομψό, απέριττο και ραφινάτο σαν το καλύτερο κρασί. Η μπίρα «32» ξεχωρίζει από κάθε άποψη, αφού μας αλλάζει την αντιλήψη για το τι συνιστά εμπειρία μπιροποσίας. Τι σημαίνει αυτό επί του πρακτέου; Αφροζύμωτη μπίρα, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, και, κυρίως με φιάλη που παραπέμπει σε κρασί.

Η όλη διαδικασία του ανοίγματος της φιάλης, αλλά και κατανάλωσης της μπίρας «32» ακολουθεί τη σημειολογία του καλού κρασιού. Πρώτα, η αφαίρεση του εντυπωσιακού χρωματιστού φελλού με τιρμπουσόν. Έπειτα, η δοκιμή σύμφωνα με τον ζυθοποιό που προτείνεται σε ποτήρι λευκού κρασιού με ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10°C ή 10-12°C ανάλογα με την ποικιλία. 

Η φιλοσοφία της μπύρας «32» βασίζεται στην απλή αρχή της εξερεύνησης της δυναμικής και της πολυπλοκότητας του ζύθου. Οι ζυθοποιοί της 32, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αρτεσιανό νερό και λυκίσκο Poperinge, υψηλής ποιότητας από την Flanders του Βελγίου, έχουν καταφέρει να είναι το μοναδικό μη βέλγικο ζυθοποιείο που κατέχει το Houblon Belge distinction.

n

Όλες οι μπύρες «32» είναι απαστερίωτες, αφιλτράριστες και με την δεύτερη ζύμωση τους να πραγματοποιείται στο μπουκάλι καταφέρνουν να διατηρούν την ένταση και την πολυπλοκότητα των αρωμάτων τους. Τα δε χρώματα της μπίρας είναι έντονα και ζωντανά.

Επίσης, η μπύρα «32» γίνεται η πρώτη μικρή ιταλική ζυθοποιία που λαμβάνει πιστοποίηση καταλληλότητας για διατροφή vegan. Η σειρά «32» περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές ετικέτες σε μια ποικιλία ιδιαίτερων αρωματικών μπουκέτων, γεύσεων και αλκοολικών βαθμών. Πρόκειται για τις Admiral, Atra, Audace, Curmi, Nebra, Nectar, Oppale, Tre+Due.

Ανακαλύψτε την «32» στο Fb και στο twitter