- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το όνομά της ένας αριθμός, η προέλευσή της ιταλική, το στυλ της κομψό, απέριττο και ραφινάτο σαν το καλύτερο κρασί. Η μπίρα «32» ξεχωρίζει από κάθε άποψη, αφού μας αλλάζει την αντιλήψη για το τι συνιστά εμπειρία μπιροποσίας. Τι σημαίνει αυτό επί του πρακτέου; Αφροζύμωτη μπίρα, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, και, κυρίως με φιάλη που παραπέμπει σε κρασί.
Η όλη διαδικασία του ανοίγματος της φιάλης, αλλά και κατανάλωσης της μπίρας «32» ακολουθεί τη σημειολογία του καλού κρασιού. Πρώτα, η αφαίρεση του εντυπωσιακού χρωματιστού φελλού με τιρμπουσόν. Έπειτα, η δοκιμή σύμφωνα με τον ζυθοποιό που προτείνεται σε ποτήρι λευκού κρασιού με ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10°C ή 10-12°C ανάλογα με την ποικιλία.
Η φιλοσοφία της μπύρας «32» βασίζεται στην απλή αρχή της εξερεύνησης της δυναμικής και της πολυπλοκότητας του ζύθου. Οι ζυθοποιοί της 32, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αρτεσιανό νερό και λυκίσκο Poperinge, υψηλής ποιότητας από την Flanders του Βελγίου, έχουν καταφέρει να είναι το μοναδικό μη βέλγικο ζυθοποιείο που κατέχει το Houblon Belge distinction.
Όλες οι μπύρες «32» είναι απαστερίωτες, αφιλτράριστες και με την δεύτερη ζύμωση τους να πραγματοποιείται στο μπουκάλι καταφέρνουν να διατηρούν την ένταση και την πολυπλοκότητα των αρωμάτων τους. Τα δε χρώματα της μπίρας είναι έντονα και ζωντανά.
Επίσης, η μπύρα «32» γίνεται η πρώτη μικρή ιταλική ζυθοποιία που λαμβάνει πιστοποίηση καταλληλότητας για διατροφή vegan. Η σειρά «32» περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές ετικέτες σε μια ποικιλία ιδιαίτερων αρωματικών μπουκέτων, γεύσεων και αλκοολικών βαθμών. Πρόκειται για τις Admiral, Atra, Audace, Curmi, Nebra, Nectar, Oppale, Tre+Due.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.