Tudor Hall, γευστικό ταξίδι στα Δωδεκάνησα
Οι γεύσεις της Καλύμνου, της Πάτμου και των άλλων νησιών με θέα την Ακρόπολη
Ένα γευστικό αφιέρωμα στα Δωδεκάνησα ετοιμάζει το Tudor Hall Restaurant από τις 9 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου
Αυτή την εποχή του χρόνου αρχίζουν τα όνειρα για το ελληνικό καλοκαίρι. Όνειρα για το πού θα πάμε, σε ποια παραλία θα κολυμπήσουμε και φυσικά για όλα αυτά τα νόστιμα που θα δοκιμάσουμε. Θέλοντας να μας βάλουν στο κλίμα, το Tudor Hall Restaurant και ο chef de cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς μας προσκαλούν να εξερευνήσουμε τη συναρπαστική κουζίνα των Δωδεκανήσων.
Το μενού που έχει ετοιμάσει ο εξαιρετικός σεφ μοσχοβολάει από την αρχή μέχρι το τέλος Αιγαίο, καθώς κάθε πιάτο αντιστοιχεί και σε ένα νησί: Μιρμιζέλι (μια παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή) από την Κάλυμνο, ροδίτικα πιταρούδια με κρεμμύδι στο τηγάνι, χταπόδι στον φούρνο με πατάτες, θρούμπι και λεμόνι από την Κάρπαθο, κατσικάκι καπαμάς με ντομάτα, κανέλα και χοντρό μακαρόνι από την Πάτμο, ρεβυθοκεφτέδες με μυρωδικά και γιαούρτι από τους Λειψούς και παγωτό μελεκούνι με μπαχαρικά, πορτοκάλι και λευκό αμύγδαλο από τη Χάλκη. Αυτά είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε με θέα την Ακρόπολη από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 30 Ιουνίου (καθημερινά 13.00-00.00).
Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα, 210 3330265
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο μεζές είναι ένας τρόπος ζωής που μας θυμίζει την αξία του ελληνικού τραπεζιού
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.