- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Στην θέση που μέχρι πριν λίγο καιρό βρίσκαμε την ψαροφαγική Fishαλίδα, μόλις την περασμένη εβδομάδα άνοιξε η Vespa Rossa, εστιατόριο που ήρθε για να μας θυμίσει ότι παρά τις απιστίες που κάνουμε δεξιά αριστερά, ΜΙΑ είναι η κουζίνα που πραγματικά λατρεύουν οι Έλληνες μετά την δική τους, η ιταλική. Στο καινούργιο εστιατόριο, σεφ είναι ο Κώστας Τσίγκας, από τους πιο γνωστούς και καλούς της ελληνικής σκηνής. Τα πιάτα είναι πλούσιας νοστιμιάς, πατάνε πάνω σε συνταγές αυθεντικής και μια σταλιά «βουνίσιας» Ιταλίας, υπάρχουν πίτσες (και bianco-λευκή και rosso-με σάλτσα ντομάτας), ριζότι, ζυμαρικά σε διάφορες παραλλαγές, από καρμπονάρα μέχρι ραγού από σιγομαγειρεμένη ουρά μόσχου και άλλα πολλά που θα σας περιγράψω με περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα. Οι τιμές ακολουθούν την εποχή και είναι «θορυβωδώς» προσιτές, μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί ένα πλούσιο δείπνο με περίπου 20 ευρώ.
Αντήνορος & Ναϊάδων ( περιοχή Χίλτον), 2107234551