Θεματα

Vespa Rossa: Το καινούργιο ιταλικό τρέχει με χίλια!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54305-109863.jpg

Στην θέση που μέχρι πριν λίγο καιρό βρίσκαμε την ψαροφαγική Fishαλίδα, μόλις την περασμένη εβδομάδα άνοιξε η Vespa Rossa, εστιατόριο που ήρθε για να μας θυμίσει ότι παρά τις απιστίες που κάνουμε δεξιά αριστερά, ΜΙΑ είναι η κουζίνα που πραγματικά λατρεύουν οι Έλληνες μετά την δική τους, η ιταλική. Στο καινούργιο εστιατόριο, σεφ είναι ο Κώστας Τσίγκας, από τους πιο γνωστούς και καλούς της ελληνικής σκηνής. Τα πιάτα είναι πλούσιας νοστιμιάς, πατάνε πάνω σε συνταγές αυθεντικής και μια σταλιά «βουνίσιας» Ιταλίας, υπάρχουν πίτσες (και bianco-λευκή και rosso-με σάλτσα ντομάτας), ριζότι, ζυμαρικά σε διάφορες παραλλαγές, από καρμπονάρα μέχρι ραγού από σιγομαγειρεμένη ουρά μόσχου και άλλα πολλά που θα σας περιγράψω με περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα. Οι τιμές ακολουθούν την εποχή και είναι «θορυβωδώς» προσιτές, μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί ένα πλούσιο δείπνο με περίπου 20 ευρώ.

Αντήνορος & Ναϊάδων ( περιοχή Χίλτον), 2107234551 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.