- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Cinco de Mayo: η μεγαλύτερη μεξικάνικη γιορτή σε περιμένει στο Dos Hermanos
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε γεύμα και margaritas για 4 άτομα
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![cinco-anoigma.jpg cinco-anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/05/02/cinco-anoigma.jpg)
Το αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο της πόλης γιορτάζει τη Cinco de Mayo με ένα μοναδικό πάρτι που θα σου μείνει αξέχαστο
Κάθε χρόνο στις 5 Μαΐου το Μεξικό ξυπνάει από τη μουσική. Οι άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους, τραγουδούν, χορεύουν και γελούν. Από κάθε στενό ξεχύνονται κορίτσια με χρωματιστές, παραδοσιακές φορεσιές και παρασύρουν τους περαστικούς στο γλέντι. Αυτή η γιορτή, όπως κάθε μεξικάνικη γιορτή που σέβεται τον εαυτό της, καταλήγει σε ένα τραπέζι γεμάτο φαγητό και άφθονη tequila και δεν τελειώνει μέχρι να έρθει το πρωί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας, γνωστή και ως Cinco de Mayο.
![dsc_7952.jpg dsc_7952.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dsc_7952.jpg)
Πολλοί θα θέλανε να ταξιδέψουν έως το Μεξικό για να παρακολουθούσουν αυτή τη διάσημη φιέστα. Αν όμως αυτό δεν εφικτό, αρκεί εκείνο το βράδυ της 5ης Μαΐου να βρεθείς στην Κηφισιά. Το Dos Hermanos, το αυθεντικό μεξικάνικο σπίτι της Αθήνας γιορτάζει και φέτος τη Cinco de Mayo, όπως μόνο αυτό ξέρει και μπορεί. Με χορευτές που θα σου δήξουν τα βήματα στο πιο κεφάτο salsa party. Με live μουσική και μεξικάνικες λιχουδιές για όλους. Αλλά και με το απαραίτητο συστατικό κάθε μεξικάνικης φιέστας: margaritas! Στις 5 Μαΐου θα μπορείς να απολαύσεις όλες τις αγαπημένες σου margaritas στην ειδική τιμή των €5.
![dsc_3463.jpg dsc_3463.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dsc_3463.jpg)
Κι αν θέλεις να γιορτάσεις τη μέρα αυτή όπως της αξίζει, αρκεί να φορέσεις το sombrero σου. Μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το Dos Hermanos ένας τυχερός θα κερδίσει αυθεντικά sombreros, κεντημένα στο χέρι, αλλά και ένα λαχταριστό γεύμα, καθώς επίσης και margaritas για 4 άτομα! Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ.
![_r5a6941.jpg _r5a6941.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_r5a6941.jpg)
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.