Θεματα

Σαρακοστή στα εστιατόρια της πόλης με Μακεδονικό Ταχίνι και Μακεδονικό Χαλβά!

Για αυτούς που κάνουν προσεγμένη διατροφή αλλά αγαπούν και τις βόλτες στην πόλη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
makedoniko_tahini.jpg

Αυτή τη Σαρακοστή, για σένα που ακολουθείς τις συμβουλές για προσεγμένη διατροφή και αποτοξίνωση αλλά παράλληλα αγαπάς τις ιδιαίτερες γεύσεις και τις βόλτες στην πόλη, το Μακεδονικό Ταχίνι και ο Μακεδονικός Χαλβάς έχουν τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Συγκεκριμένα, για όλη την περίοδο έως το Πάσχα, το Μακεδονικό Ταχίνι και ο Μακεδονικός Χαλβάς συνεργάζονται με μερικά από τα πιο hot εστιατόρια της Αθήνας, δημιουργώντας υπέροχα menu που μπορούν να απολαύσουν τόσο οι λάτρεις της νηστείας όσο και οι φανατικοί της ισορροπημένης διατροφής.

Την αρχή κάνει ο food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης (γνωστός ως Cool Artisan), με μια υπέροχη συνταγή για Brownies με Μακεδονικό Ταχίνι & Φυστίκι, που μπορείς να απολαύσεις στα εστιατόρια 7 Cactus (Δημητρακοπούλου 7, Κουκάκι), Beauty Killed the Beast (Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός) και Italus (Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα)! Πρόκειται για το πιο βελούδινο γλυκό με υπέροχη σοκολατένια υφή, τραγανά φυστίκια και καταπληκτική επίγευση πορτοκαλιού. Ο ιδανικός τρόπος για να «κλείσει» γευστικά και υγιεινά το brunch σου σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω εστιατόρια, για τα οποία ήδη μιλάει όλη η Αθήνα!

Από την άλλη, λίγο πιο βόρεια, στο Hide & Seek Bar Restaurant (Λεωφ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι) ο Executive Chef Δημήτρης Τσώτσος έχει δημιουργήσει το πιο απολαυστικό vegetarian menu που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ανάμεικτη σαλάτα με γαρίδες μαριναρισμένες σε Παρθένο Σησαμέλαιο και σόγια με σωτέ λαχανικά, παστέλι αμυγδάλου με dressing από Μακεδονικό Ταχίνι αλλά και ένα υπέροχο Μιλφέιγ με μους Μακεδονικού Χαλβά με Κακάο, αμύγδαλο και σορμπέ φράουλα. Όλα αυτά σε έναν υπέροχο καταπράσινο κήπο, μια πραγματική όαση σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης!

hideseek.jpg

Αυτή τη Σαρακοστή, τα εστιατόρια της πόλης προσφέρουν το πιο γευστικό menu για τους απανταχού foodies, χάρη στο Μακεδονικό Ταχίνι και τον Μακεδονικό Χαλβά … εσύ θα μείνεις μέσα;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.