- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καπετάν FiSHάει: Ψαράκια στο κέντρο της πόλης
Θα έχει ανοίξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε-και τώρα ανοιχτό είναι κάνοντας εντατικές γευσιγνωσίες μεταξύ φίλων-, και δηλώνει ποιοτικό ελληνικό fast food με πρωταγωνιστή το ψάρι. Ο χώρος του είναι απλός και μια σταλιά «βιομηχανικού» ντιζάιν, θα είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα προσφέρει ψάρι καλό-ψάρι φθηνό. Και σχάρας (τσιπούρα 23 ευρώ το κιλό, λαβράκι 25 ευρώ το κιλό), αλλά και τηγανιού, και ψάρια ανοιχτής θαλάσσης αλλά και ιχθυοτροφείου. Κάποια από αυτά, όπως το μικρό τηγανητό γαριδάκι, ο γαύρος, οι μαρίδες, σε χάρτινο χωνί (ευρώ 4), αλλά και κάποια μέσα σε σάντουιτς, τύπου το παίρνεις και φεύγεις. Φυσικά μπορείς και εκεί, σε τραπέζια ή μπάρες, μαζί με σαλάτες, τουρσιά, σκορδαλιά, σος ταρτάρ, και από «υγρά» μπίρες, αποστάγματα, καλό και επίσης προσιτό ελληνικό εμφιαλωμένο κρασί.
Εμ. Μπενάκη 27-29, 210 3300035
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.