Θεματα

Καπετάν FiSHάει: Ψαράκια στο κέντρο της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53408-108553.jpg

Θα έχει ανοίξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε-και τώρα ανοιχτό είναι κάνοντας εντατικές γευσιγνωσίες μεταξύ φίλων-, και δηλώνει ποιοτικό ελληνικό fast food με πρωταγωνιστή το ψάρι. Ο χώρος του είναι απλός και μια σταλιά «βιομηχανικού» ντιζάιν, θα είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα προσφέρει ψάρι καλό-ψάρι φθηνό. Και σχάρας (τσιπούρα 23 ευρώ το κιλό, λαβράκι 25 ευρώ το κιλό), αλλά και τηγανιού, και ψάρια ανοιχτής θαλάσσης αλλά και ιχθυοτροφείου. Κάποια από αυτά, όπως το μικρό τηγανητό γαριδάκι, ο γαύρος, οι μαρίδες, σε χάρτινο χωνί (ευρώ 4), αλλά και κάποια μέσα σε σάντουιτς, τύπου το παίρνεις και φεύγεις. Φυσικά μπορείς και εκεί, σε τραπέζια ή μπάρες, μαζί με σαλάτες, τουρσιά, σκορδαλιά, σος ταρτάρ, και από «υγρά» μπίρες, αποστάγματα, καλό και επίσης προσιτό ελληνικό εμφιαλωμένο κρασί.

Εμ. Μπενάκη 27-29, 210 3300035

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.