Νέο κατάστημα Frank Ze Paul
Ένα νέο κατάστημα της γνωστής Boulangerie FRANK ZE PAUL άνοιξε τις πόρτες του στο Νέο Ψυχικό και περιμένει να αποκαλύψει τα μυστικά της γεύσης του, που παρασκευάζονται επί τόπου στο open-space παρασκευαστήριο.
Τα λαχταριστά αρτοποιήματα όπως τα υπέροχα γλυκά επιμελούνται βραβευμένοι chefs και δεν υπάρχει τίποτα προ-παρασκευασμένο ή κατεψυγμένο. Kαθημερινά φρέσκο ψωμί σε μεγάλη ποικιλία, γαλλικά croissants, κριτσίνια, χορταστικά σάντουιτς, κέϊκ, τσουρέκια, κουλουράκια, cookies, σφολιατοειδή, τούρτες, πάστες, γλυκά Βηρυτού, καθώς και αρωματικούς καφέδες.
Επιπλέον, το τμήμα Catering προσφέρει υπέροχες γευστικές προτάσεις για βαπτίσεις, γάμους, γενέθλια, επαγγελματικά ραντεβού, πάρτι, δεξιώσεις, αλλά και για κάθε περίσταση. Στο κατάστημα λειτουργεί και τμήμα Delivery με ένα τηλεφώνημα στο 210 6776517
Info: Ανοιχτά κάθε μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δημητρίου Βασιλείου 18, Νέο Ψυχικό, 210 8132569 www.frankzepaul.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.