Θεματα

Amigos ολέ! Μεξικάνικα μενού με 13 ευρώ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52832-107518.jpg

Με δύο ζεστές…κάζες σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη και με σύνθημα «Mi casa es su casa» (το σπίτι μου είναι σπίτι σου), τα μεξικάνικα εστιατόρια Amigos είναι εδώ και χρόνια από τα πιο κεφάτα και ταμπεραμεντόζα στέκια της πόλης. Αυτόν τον καιρό λανσάρουν μια νέα, νόστιμη πρόταση. Μαζί με την Λατινο-Αμερικάνα chef Julia Pujalla di bassi, (η οποία είναι και συνεργάτιδα της πρεσβείας του Μεξικού), δίνουν την δυνατότητα να συνθέσουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτεινόμενων πιάτων ένα μενού το οποίο μαζί με σανγκρία ή αναψυκτικό προσφέρεται στην τιμή των 13 ευρώ και σερβίρεται από τις 12:00 μμ μέχρι και τις 6:00 μμ, Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (εκτός αργιών).

Λαχταριστά fajitas, τραγανιστά tacos, χειροποίητα burritos, chili con carne και άλλα καυτερά και…παθιασμένα, όλα τους μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα την ιδιαίτερη κουζίνα του Μεξικού. Ακόμη, Τετάρτες και Πέμπτες, τα Amigos Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας αντίστοιχα, διοργανώνουν πάρτι με live Salsa, με Βραζιλιάνους και Κουβανούς χορευτές, μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα τις… frozen maragaritas μια και προσφέρονται στην ειδική γι αυτές τις βραδιές τιμή των 4 ευρώ.

Κύπρου 65Α , Γλυφάδα, 210 8983167, Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.