Θεματα

Η ομάδα του Aleria αναλαμβάνει το Walla Walla της Αρχελάου

Με έντονο οινικό χαρακτήρα και comfort food από τον Γκίκα Ξενάκη

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

Γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου το Walla Walla έκλεισε, για μια ανακαίνιση όπως ενημέρωσε το κοινό του. Οι πόρτες του όμως πολύ γρήγορα ξανάνοιξαν με λίγες μεν αλλαγές στο ντεκόρ  αλλά με τρανταχτά  και άκρως ενδιαφέροντα νέα ως προς τη διεύθυνση της κουζίνας αλλά και συνολικά του εστιατορίου.

Τα ηνία τώρα πια αναλαμβάνουν ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης, ο Γκίκας Ξενάκης και  η ομάδα του Aleria, ενός από τα καλύτερα, κατά γενική ομολογία, εστιατόρια της Αθήνας! Όλοι τους έχουν σκοπό να τονώσουν ακόμη περισσότερο τον οινικό του προσανατολισμό ενώ ο Γκίκας Ξενάκης προσθέτει το εξαιρετικό του ταλέντο στήνοντας την κάρτα του φαγητού. Τα πιάτα έχουν το στίγμα του comfort food, προωθούν τη λογική του «μοιράσματος» και σίγουρα πλαισιώνουν ιδανικά το κρασί που παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Η ομάδα αποτελείται και από εξαιρετικά εκπαιδευμένους σερβιτόρους – sommelier, όλοι τους άνθρωποι που αγαπούν με πάθος το καλό κρασί, το έχουν σπουδάσει και μπορούν να κατευθύνουν σωστά το κοινό ώστε να χαρεί τη μεγάλη, αποτελούμενη από εξαιρετικά κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, λίστα.  Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, οι αλλαγές φέρνουν την περίφημη, πάντα ζωντανή Αρχελάου και πάλι στο προσκήνιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες…

Αρχελάου 7, Παγκράτι, 2107230832  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.