- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η ομάδα του Aleria αναλαμβάνει το Walla Walla της Αρχελάου
Με έντονο οινικό χαρακτήρα και comfort food από τον Γκίκα Ξενάκη
![43861-98572.jpg 43861-98572.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/43861-98572_0.jpg)
![anoigma.jpg anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/03/04/anoigma.jpg)
Γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου το Walla Walla έκλεισε, για μια ανακαίνιση όπως ενημέρωσε το κοινό του. Οι πόρτες του όμως πολύ γρήγορα ξανάνοιξαν με λίγες μεν αλλαγές στο ντεκόρ αλλά με τρανταχτά και άκρως ενδιαφέροντα νέα ως προς τη διεύθυνση της κουζίνας αλλά και συνολικά του εστιατορίου.
Τα ηνία τώρα πια αναλαμβάνουν ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης, ο Γκίκας Ξενάκης και η ομάδα του Aleria, ενός από τα καλύτερα, κατά γενική ομολογία, εστιατόρια της Αθήνας! Όλοι τους έχουν σκοπό να τονώσουν ακόμη περισσότερο τον οινικό του προσανατολισμό ενώ ο Γκίκας Ξενάκης προσθέτει το εξαιρετικό του ταλέντο στήνοντας την κάρτα του φαγητού. Τα πιάτα έχουν το στίγμα του comfort food, προωθούν τη λογική του «μοιράσματος» και σίγουρα πλαισιώνουν ιδανικά το κρασί που παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Η ομάδα αποτελείται και από εξαιρετικά εκπαιδευμένους σερβιτόρους – sommelier, όλοι τους άνθρωποι που αγαπούν με πάθος το καλό κρασί, το έχουν σπουδάσει και μπορούν να κατευθύνουν σωστά το κοινό ώστε να χαρεί τη μεγάλη, αποτελούμενη από εξαιρετικά κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, λίστα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, οι αλλαγές φέρνουν την περίφημη, πάντα ζωντανή Αρχελάου και πάλι στο προσκήνιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες…
Αρχελάου 7, Παγκράτι, 2107230832
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το θέμα είναι ότι μεγαλώνουμε με επιτυχία, οπότε ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Δεν είναι άλλη μια κόντρα με το κλισέ δίλημμα «σουβλάκι ή καλαμάκι»;
Τρία κορίτσια στήνουν μια νέα καριέρα αφοσιωμένη αποκλειστικά στα αυθεντικά cannoli
Από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και το εμβληματικό «Όλυμπος- Νάουσα» στην καρδιά εκείνων που αγαπούν το φαγητό με σκέψη, γεύση πλούσια και μνήμη
Ρομαντική απόδραση στην καρδιά της Αθήνας
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα.
«Προσέλκυσε κύματα απαιτητικών θαμώνων σε λιγότερο από ένα χρόνο»
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Artisan Bakery στο ισόγειο, American Bar Restaurant στον πρώτο όροφο
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Το φαγητό είναι τα νέα αθλητικά, όλοι μιλούν γι’ αυτό
Την μια παραέχει, την άλλη λείπει… Τελικά ποιο είναι το σωστό αλάτι στο μαγείρεμα;
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.