- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Συνεχίζονται και φέτος τα πετυχημένα ταξίδια στον κόσμο της γεύσης και του κρασιού από το ξενοδοχείο Semiramis. Το πρώτο ξεκινάει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου (διοργανώνονται κάθε δεύτερη Πέμπτη, δηλαδή δυο φορές τον μήνα) με τα κρασιά του κτήματος Παλυβού. Τρεις από τις ποικιλίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο οινόφιλο κοινό της Αθήνας και θα συνδυαστούν με το ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά μενού, που έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Τσιριώτης, executive chef στο Semiramis Restaurant.
Αναλυτικά το πλήρες μενού θα περιλαμβάνει:
Amuse Bouche
Food: Φρέσκος μπακαλιάρος tempura & μαγιονέζα με σόγια, λάιμ & κόλιανδρο
Wine: Κτήμα Παλυβού, Πέτρινες Πλαγιές Λευκός 2013. Chardonnay – Μαλαγουζιά. (Πρώτη παρουσίαση)
Σαλάτα
Food: Σαλάτα με σπανάκι, μανιτάρια λιαστές τομάτες, ψητό μανούρι & vinaigrette bacon
Wine: Κτήμα Παλυβού, Βυσσινόκηπος Ροζέ 2013. Αγιωργίτικο. (Πρώτη παρουσίαση)
Κυρίως πιάτα
Food: Σπιτικά ραβιόλι με κατσικίσιο τυρί, γλυκές πιπεριές & λουκάνικο τσορίζο
Wine: Κτήμα Παλυβού, Άμμος 2010. ΠΟΠ Νεμέα. Αγιωργίτικο.
και
Food: Μοσχαρίσιο entrecote με μικρές πατάτες φούρνου & αρωματικό βούτυρο
Wine: Κτήμα Παλυβού, Ίχνος 2012, Αγιωργίτικο - Merlot. (Πρώτη παρουσίαση)
Επιδόρπιο
Food: Lollipops σοκολάτας με rice crispy & σάλτσα butterscotch
Wine: Κτήμα Παλυβού, Ηλίου Τέχνη 1997. Αγιωργίτικο.
Το πλήρες μενού μαζί με όλα τα κρασιά του Κτήματος Παλυβού στοιχίζει 38ευρώ το άτομο αλλά όποιος θέλει μπορεί να συνδυάσει τις ίδιες ετικέτες με finger food αντί 18ευρώ το άτομο.
Χαρ. Τρικούπη 48, Κεφαλάρι – Κηφισιά, τηλέφωνο κρατήσεων: 210 6284500
Ώρα προσέλευσης 21:00- Περιορισμένες θέσεις, με σειρά προτεραιότητας.