Θεματα

Πρίγκιπας, Το καλύτερο street food της Αθήνας σύμφωνα με τους αναγνώστες της A.V

Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

Χωρίς καμία υπερβολή, αυτό είναι το νοστιμότερο σουβλάκι των Εξαρχείων. Για να μην πούμε της Αθήνας. Για να μην πούμε της Ελλάδας. Είναι η ποιότητα του κρέατος που κάνει τη διαφορά (όλα τα κρέατα έρχονται από μικρές φάρμες της Ελλάδας), το μεράκι του Κωστή που αν έχει κέφια θα σου δώσει να πιεις και «το καλύτερο τσίπουρο του κόσμου», αλλά πάνω απ’ όλα είναι αυτό το «κάτι παραπάνω» που δεν μπορείς να βρεις αλλού. Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια από βουβαλίσιο κρέας και μαύρο χοίρο και καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;

_mg_5053_1.jpg

Κι έπειτα… Πώς να αντισταθείς σε εκείνα τα άτιμα τα κεμπάπια Φλώρινας που στριμώχνονται σε μια τροφαντή καλαμποκένια πίτα και περιχύνονται με σος Άιβαρ, τη σάλτσα-σουξέ του Πρίγκιπα. Μαντεύουμε, βέβαια, πως όλα αυτά τα ξέρετε ήδη μια που στα φετινά βραβεία της Athens Voice ψηφίσατε τον Πρίγκιπα ως το καλύτερο street food της Αθήνας. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε ακόμη είναι ότι αυτή η μεγάλη αγάπη των Εξαρχείων σύντομα θα ξεφυτρώσει και σε άλλες γειτονιές, μια που ο Πρίγκιπας, εδώ και λίγες μέρες, προσφέρεται για franchise. #ψάξουλίγο

_mg_5067_1.jpg

● Χαριλάου Τρικούπη 23, 2114050070, www.prigkipas.gr, Fb: Prigkipas.Exarcheia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.