Θεματα

Πρίγκιπας, Το καλύτερο street food της Αθήνας σύμφωνα με τους αναγνώστες της A.V

Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

Χωρίς καμία υπερβολή, αυτό είναι το νοστιμότερο σουβλάκι των Εξαρχείων. Για να μην πούμε της Αθήνας. Για να μην πούμε της Ελλάδας. Είναι η ποιότητα του κρέατος που κάνει τη διαφορά (όλα τα κρέατα έρχονται από μικρές φάρμες της Ελλάδας), το μεράκι του Κωστή που αν έχει κέφια θα σου δώσει να πιεις και «το καλύτερο τσίπουρο του κόσμου», αλλά πάνω απ’ όλα είναι αυτό το «κάτι παραπάνω» που δεν μπορείς να βρεις αλλού. Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια από βουβαλίσιο κρέας και μαύρο χοίρο και καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;

_mg_5053_1.jpg

Κι έπειτα… Πώς να αντισταθείς σε εκείνα τα άτιμα τα κεμπάπια Φλώρινας που στριμώχνονται σε μια τροφαντή καλαμποκένια πίτα και περιχύνονται με σος Άιβαρ, τη σάλτσα-σουξέ του Πρίγκιπα. Μαντεύουμε, βέβαια, πως όλα αυτά τα ξέρετε ήδη μια που στα φετινά βραβεία της Athens Voice ψηφίσατε τον Πρίγκιπα ως το καλύτερο street food της Αθήνας. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε ακόμη είναι ότι αυτή η μεγάλη αγάπη των Εξαρχείων σύντομα θα ξεφυτρώσει και σε άλλες γειτονιές, μια που ο Πρίγκιπας, εδώ και λίγες μέρες, προσφέρεται για franchise. #ψάξουλίγο

_mg_5067_1.jpg

● Χαριλάου Τρικούπη 23, 2114050070, www.prigkipas.gr, Fb: Prigkipas.Exarcheia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.