- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
L’Audrion: Γευσιγνωσία με γαλλικά τυριά και γαλλικά κρασιά
Την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, σπεύσατε, θέσεις περιορισμένες!
![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![laurdion-anoigma.jpg laurdion-anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/02/18/laurdion-anoigma.jpg)
Όταν η Marie Laure Bocaberteille άνοιξε το Δεκέμβρη του 2017 το L’ Audrion, ήθελε να μιλήσει στους Αθηναίους για τα κρασιά της πατρίδας της, να τους μυήσει στις νοστιμιές της γαλλικής κουζίνας, να φέρει κάτι από το άρωμα του Παρισιού στη συνοικία της Πλάκας. Και τα κατάφερε. Πολύ γρήγορα το L’ Audrion ξεχώρισε για τον αυθεντικά γαλλικό του χαρακτήρα. Πρόκειται άλλωστε για ένα σωστό Cave a Manger, μια και εκτός από εξαιρετική κουζίνα (την οποία διευθύνει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Alain Parodi), διαθέτει και μια εξαιρετική κάβα.
Στις 21 Φεβρουαρίου αυτό το γαλλικό διαμαντάκι της Αθήνας διοργανώνει μια γευσιγνωσία που θα εκτιμήσουν όλοι οι λάτρεις των τυριών και των καλών κρασιών. Κάθε γαλλικό τυρί, ανεξάρτητα από την κατηγορία του, έχει τη δική του ιστορία και ένα μοναδικό τρόπο παρασκευής. Κάθε κρασί από την άλλη, έχει το δικό του, μοναδικό χαρακτήρα. Υπάρχουν κανόνες για το πώς να ταιριάξεις τα τυριά με τα κρασιά και να δημιουργήσεις τον τέλειο γευστικό συνδυασμό. Γι αυτούς τους κανόνες είναι αποφασισμένο να μας μιλήσει το L’ Audrion.
Από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τέσσερα κρασιά από το μαγευτικό κελάρι του L’Audrion και έξι διαφορετικά τυριά με €23/άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται και έκπτωση μέχρι 25% σε επιλεγμένα κρασιά από το κελάρι. Λόγω των περιορισμένων θέσεων πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά κράτηση μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 210 3241193 ή στο info@laudrion.gr.
Πλατεία Φιλομούσου 3& Φαρμάκη 1, Πλάκα, 210 3241193
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Ο σεφ του εστιατορίου The Lost Sheep εξηγεί γιατί στα πιάτα του γεύεσαι τη γαστρονομική κουλτούρα της πατρίδας του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.