Θεματα

L’Audrion: Γευσιγνωσία με γαλλικά τυριά και γαλλικά κρασιά

Την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, σπεύσατε, θέσεις περιορισμένες!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
laurdion-anoigma.jpg

Όταν η Marie Laure Bocaberteille άνοιξε το Δεκέμβρη του 2017 το L’ Audrion, ήθελε να μιλήσει στους Αθηναίους για τα κρασιά της πατρίδας της, να τους μυήσει στις νοστιμιές της γαλλικής κουζίνας, να φέρει κάτι από το άρωμα του Παρισιού στη συνοικία της Πλάκας. Και τα κατάφερε. Πολύ γρήγορα το L’ Audrion ξεχώρισε για τον αυθεντικά γαλλικό του χαρακτήρα. Πρόκειται άλλωστε για ένα σωστό Cave a Manger, μια και εκτός από εξαιρετική κουζίνα (την οποία διευθύνει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Alain Parodi), διαθέτει και μια εξαιρετική κάβα.

Στις 21 Φεβρουαρίου αυτό το γαλλικό διαμαντάκι της Αθήνας διοργανώνει μια γευσιγνωσία που θα εκτιμήσουν όλοι οι λάτρεις των τυριών και των καλών κρασιών. Κάθε γαλλικό τυρί, ανεξάρτητα από την κατηγορία του, έχει τη δική του ιστορία και ένα μοναδικό τρόπο παρασκευής. Κάθε κρασί από την άλλη, έχει το δικό του, μοναδικό χαρακτήρα. Υπάρχουν κανόνες για το πώς να ταιριάξεις τα τυριά με τα κρασιά και να δημιουργήσεις  τον τέλειο γευστικό συνδυασμό. Γι αυτούς τους κανόνες είναι αποφασισμένο να μας μιλήσει το L’ Audrion.

Από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τέσσερα κρασιά από το μαγευτικό κελάρι του L’Audrion και έξι διαφορετικά τυριά με €23/άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται και έκπτωση μέχρι 25% σε επιλεγμένα κρασιά από το κελάρι. Λόγω των περιορισμένων θέσεων πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά κράτηση μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 210 3241193 ή στο info@laudrion.gr.  

Πλατεία Φιλομούσου 3& Φαρμάκη 1, Πλάκα, 210 3241193

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.