Θεματα

H Madame Ginger θα σου φτιάξει ό,τι πιο σοκολατένιο στο Chocolate Fest

Η σοκολατογιορτή ξεκινάει σήμερα με μεγάλες υποσχέσεις

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
marilou-anoigma.jpg

Μαλακά cookies. Καυτά brownies. Σοκολάτες παντού. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το 1ο Chocolate Fest όλο κακές σκέψεις κάνουμε. Ευτυχώς όμως αναμονή τέλος. Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Δεν θα σου πούμε για όλα τα κολασμένα που θα συναντήσεις στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, γιατί αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι εξερεύνησης που ο καθένας πρέπει να κάνει μόνος του. Θα σου πούμε όμως ότι δεν θα έχεις δει τίποτα από το σοκολατένιο μεγαλείο του Chocolate Fest, αν δεν παρακολουθήσεις τα live cooking sessions της Madame Ginger.

brownie-house-madame-ginger.jpg

Μια από τις αγαπημένες  ελληνίδες food blogger, σηκώνει τα μανίκια της, βουτάει το δάχτυλο στη σοκολάτα και στήνει στο Chocolate Fest το πρώτο pop-up bake shop του Madame Ginger. Όχι μόνο όμως... Και τις 4 μέρες του σοκολατένιο φεστιβάλ η Madame Ginger –κατά κόσμον Μαριλού Παντάκη– θα συμμετέχει με τρία live cooking sessions και ένα σοκολατένιο workshop για να μας δώσει τη χαριστική σοκολατοβολή.

Στο πρώτο της pop-up bake shop η Madame Ginger θα σερβίρει φρεσκοψημένα, αχνιστά σοκολατένια brownies σε τρεις γεύσεις: φιστικοβούτυρο, bueno και μια γεύση… έκπληξη, που θα αποκαλυφθεί μόνο σε όσους επισκεφθούν το Brownie House στο «Μηχανοστάσιο» της Τεχνόπολης. Στην κεντρική κουζίνα του Chocolate Fest όμως είναι που θα γίνει ο χαμός: Εδώ η Madame Ginger θα μας δείξει πώς να φτιάχνουμε περίπου όλα τα σοκολατένια γλυκά που ονειρευτήκαμε. Την Παρασκευή μάλιστα θα δώσει τη δυνατότητα σε 14 συμμετέχοντες να μαγειρέψουν μαζί της δύο τέλεια και αφόρητα σοκολατένια γλυκά σε ένα hands-on workshop. Να πάτε προετοιμασμένοι (με «χώρο» εννοούμε).

Brownie House
Πέμπτη 14/02 & Παρασκευή 15/02 || 16:00-21:00
Σάββατο 16/02 & Κυριακή 17/02 || 12:00-21:00

Live Cookings
“Be my Choco Valentine”, Πέμπτη 14/02, 19:00-20:30 - ένα τυχερό ζευγάρι μαγειρεύει μαζί με την Madame Ginger
“Chocolate makes everything better”, Σάββατο 16/2, 16.00-17.00
“Choco VEGAN Heaven”, Κυριακή 17/2, 16.00-17.00

Workshop
“Crazy for chocolate workshop”, Παρασκευή 15/2, 19.30-20.30 Δηλώσεις συμμετοχής στη σελίδα του Chocolate Fest στο Facebook και στο hello@wearebright.gr

*Μπορείτε να βρείτε τη Madame Ginger σε FacebookInstagram και You Tube

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.