- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
H Madame Ginger θα σου φτιάξει ό,τι πιο σοκολατένιο στο Chocolate Fest
Η σοκολατογιορτή ξεκινάει σήμερα με μεγάλες υποσχέσεις
Μαλακά cookies. Καυτά brownies. Σοκολάτες παντού. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το 1ο Chocolate Fest όλο κακές σκέψεις κάνουμε. Ευτυχώς όμως αναμονή τέλος. Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Δεν θα σου πούμε για όλα τα κολασμένα που θα συναντήσεις στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, γιατί αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι εξερεύνησης που ο καθένας πρέπει να κάνει μόνος του. Θα σου πούμε όμως ότι δεν θα έχεις δει τίποτα από το σοκολατένιο μεγαλείο του Chocolate Fest, αν δεν παρακολουθήσεις τα live cooking sessions της Madame Ginger.
Μια από τις αγαπημένες ελληνίδες food blogger, σηκώνει τα μανίκια της, βουτάει το δάχτυλο στη σοκολάτα και στήνει στο Chocolate Fest το πρώτο pop-up bake shop του Madame Ginger. Όχι μόνο όμως... Και τις 4 μέρες του σοκολατένιο φεστιβάλ η Madame Ginger –κατά κόσμον Μαριλού Παντάκη– θα συμμετέχει με τρία live cooking sessions και ένα σοκολατένιο workshop για να μας δώσει τη χαριστική σοκολατοβολή.
Στο πρώτο της pop-up bake shop η Madame Ginger θα σερβίρει φρεσκοψημένα, αχνιστά σοκολατένια brownies σε τρεις γεύσεις: φιστικοβούτυρο, bueno και μια γεύση… έκπληξη, που θα αποκαλυφθεί μόνο σε όσους επισκεφθούν το Brownie House στο «Μηχανοστάσιο» της Τεχνόπολης. Στην κεντρική κουζίνα του Chocolate Fest όμως είναι που θα γίνει ο χαμός: Εδώ η Madame Ginger θα μας δείξει πώς να φτιάχνουμε περίπου όλα τα σοκολατένια γλυκά που ονειρευτήκαμε. Την Παρασκευή μάλιστα θα δώσει τη δυνατότητα σε 14 συμμετέχοντες να μαγειρέψουν μαζί της δύο τέλεια και αφόρητα σοκολατένια γλυκά σε ένα hands-on workshop. Να πάτε προετοιμασμένοι (με «χώρο» εννοούμε).
Brownie House
Πέμπτη 14/02 & Παρασκευή 15/02 || 16:00-21:00
Σάββατο 16/02 & Κυριακή 17/02 || 12:00-21:00
Live Cookings
“Be my Choco Valentine”, Πέμπτη 14/02, 19:00-20:30 - ένα τυχερό ζευγάρι μαγειρεύει μαζί με την Madame Ginger
“Chocolate makes everything better”, Σάββατο 16/2, 16.00-17.00
“Choco VEGAN Heaven”, Κυριακή 17/2, 16.00-17.00
Workshop
“Crazy for chocolate workshop”, Παρασκευή 15/2, 19.30-20.30 Δηλώσεις συμμετοχής στη σελίδα του Chocolate Fest στο Facebook και στο hello@wearebright.gr
*Μπορείτε να βρείτε τη Madame Ginger σε Facebook, Instagram και You Tube.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.