Θεματα

2018 Τα βραβεία των αναγνωστών: Gastro tavern

Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν το καλύτερο gastro tavern

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 689
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mavro-provato.jpg
Μαύρο Πρόβατο

Όλοι μας αγαπάμε τη γαστρονομία. Μας αρέσει να την απολαμβάνουμε στο πιάτο αλλά και να τη βραβεύουμε. Στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που διακρίθηκαν, όλα όσα ακούστηκαν πολύ και σχολιάστηκαν θετικά (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα.

1. Μαύρο Πρόβατο

-g-1.jpg

 

 

2. Βόλτα

bolta-petralona.jpg

3. Σεϋχέλλες

seyxelles04.jpg

4. Base Grill

base-grill.jpg

5. Το Γίδι

gidi-anoigma.jpg

6. Τραβόλτα

travolta-athens.jpg

7. Θαλασσινός

thalassinos-athens.jpg

8. Χρύσα Χρύσα

xrysa-006.jpg

9. Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου

famprika-toy-efrosynoy.jpg

10. Τα Γιουβετσάκια

-a-g-ssets-a.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.