Θεματα

Chocolate Fest: Ένα σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Τεχνόπολη!

Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ σοκολάτας, μετατρέπει για 4 μέρες την Τεχνόπολη σε ένα απέραντο εργοστάσιο σοκολάτας

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 689
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bruna-branco-1283974-unsplash.jpg

Αν είσαι από αυτούς που αγαπάς τη σοκολάτα, σε όλες τις εκδοχές της, αν είσαι από εκείνους που τους έχει τύχει να δουν σοκολάτα ακόμα και στον ύπνο τους, το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα. Λέγεται Chocolate Fest, είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ σοκολάτας και έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τις τέσσερις πιο ερωτικές και γλυκές ημέρες της ζωής μας! 

Τέσσερις ημέρες λοιπόν, από τις 14 έως και τις 17 Φεβρουαρίου, αφιερωμένες στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, για μικρούς και μεγάλους, με την Τεχνόπολη να μετατρέπεται σε ένα απέραντο εργοστάσιο σοκολάτας. Θα συνυπάρξουν εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό, και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να μη χάσουν μια τέτοια ανεπανάληπτη ευκαιρία! 

Τι θα μπορούμε να κάνουμε; Από το να αγοράσουμε συσκευασμένες σοκολάτες μέχρι να απολαύσουμε σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη τη στιγμή, από το να παίξουμε εμείς οι ίδιοι μουσική μέχρι να συμμετάσχουμε στο τέλειο παιχνίδι «Το κυνήγι της σοκολάτας» και πολλά ακόμη! Μην το χάσετε, μάθετε περισσότερα εδώ: www.chocolatefest.gr, fb: chocolatefestgr, insta: chocolatefest_gr.

Χορηγός επικοινωνίας η ATHENS VOICE. 

Info: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 14-17 Φεβρουαρίου. Πέμπτη: 16.00-21.00, Παρασκευή: 16.00-21.00, Σάββατο: 11.00-21.00, Κυριακή: 11.00-21.00. Γενική είσοδος €3.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.