Θεματα

4 εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις στο Dine Athens

(εκτός από το να επισκεφθείς και τα 120 εστιατόρια)

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dine-anoigma.jpg

Το Dine Athens, η μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης που διοργανώνει η Alpha Bank επιστρέφει στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά και μαζί της φέρνει την πιο νόστιμη ευκαιρία του χρόνου… Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου οι Αθηναίοι θα μπορούν να επισκεφθούν 120 κορυφαία εστιατόρια της πόλης τους (μπορείς να τα δεις όλα αναλυτικά εδώ) για να δοκιμάσουν ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Όχι μόνο όμως… Φέτος το πρόγραμμα του Dine Athens επιστρέφει ακόμη πιο λαχταριστό. Εκτός από το να δειπνήσεις σε όλα εκείνα τα εστιατόρια που έχεις βάλει στο μάτι λοιπόν, να και τι άλλο αξίζει να κάνεις:

1. Δοκίμασε τα πιάτα ενός σεφ που έχει τρία αστέρια Michelin

Jacob Jan Boerma
Jacob Jan Boerma

Ο Jacob Jan Boerma βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin chef αφήνει για λίγο το εστιατόριό του De Leest στο Vaassen της Ολλανδίας για να αναλάβει την κουζίνα της Σπονδής αποκλειστικά για 2 βραδιές. Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου λίγοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν έξι πιάτα υψηλής μαγειρική ευφυΐας, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον διάσημο σεφ, καθώς επίσης και να πάρουν μαζί τους φεύγοντας το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.

2. Παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής από τους καλύτερους

shutterstock_795141424.jpg

Ποιος δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει μαθήματα ζαχαροπλαστικής από τον Στέλιο Παρλιάρο ή μαθήματα μαγειρικής από την Ντίνα Νικολάου; Στην ενότητα Cooking Masterclasses του www.dineathens.gr μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες και να κάνεις αμέσως την κράτησή σου.

3. Εξερεύνησε εμβληματικά πιάτα τριών διάσημων σεφ

shutterstock_1034752189.jpg

Ο πολυβραβευμένος Λευτέρης Λαζάρου, ο πάντα ανατρεπτικός Άρης Βεζενές και ο άκρως ταλαντούχος Θοδωρής Παπανικολάου ετοιμάζουν 3 μοναδικά δείπνα με εμβληματικά πιάτα της καριέρας τους. Τρεις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που κανένας λάτρης της γαστρονομίας δεν θα ήθελε να χάσει. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

4. Ακολούθησε τα Wine Tasting Journeys

shutterstock_1008474937.jpg

Ο επιτυχημένος θεσμός των wine masterclasses συνεχίζεται και φέτος με δύο μοναδικές οινογνωσίες που θα πραγματοποιηθούν στο Scala Vinoteca (1 Φεβρουαρίου) και στο Yoleni’s (8 Φεβρουαρίου). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.